marți, iunie 28, 2022

Ozzy Osbourne va fi supus unei intervenții chirurgicale majore care „într-adevăr va determina restul vieții sale”, potrivit soției sale Sharon Osbourne.

Vorbind la Talk TV, Osbourne a spus că călătorește la Los Angeles pentru a-și susține soțul în vârstă de 73 de ani, care a suferit probleme de mobilitate, precum și o formă de Parkinson în ultimii ani, potrivit The Guardian.

Sharon nu a oferit mai multe detalii despre operație, dar Ozzy a spus recent că așteaptă o intervenție chirurgicală la gât. „Nu pot merge corect în zilele noastre”, a spus el în luna mai pentru revista Classic Rock. „Am terapie fizică în fiecare dimineață. Sunt ceva mai bun, dar nici pe departe atât de mult pe cât îmi doresc să fiu pentru a mă întoarce pe drum.”

Te-ar mai interesa: Simptomele diabetului: semn în jurul ochilor care ...

Ozzy a suferit răni în timpul unui accident de quad în 2003, exacerbată în 2019 de o cădere care a necesitat introducerea a 15 șuruburi în coloana vertebrală. El a spus că operația l-a lăsat cu leziuni ale nervilor, iar în 2020 a anunțat un diagnostic cu boala Parkinson. „Nu mor de Parkinson. Am lucrat cu ea cea mai mare parte a vieții mele”, a spus el.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private