luni, octombrie 3, 2022

Medicul primar chirurg de la Institutul Regional de Gastroenterologie ”Octavian Fodor” din Cluj-Napoca, Dr. Anca Mureșan, a publicat pe pagina personala de Facebook fluturașul cu venitul încasat în 2018 când au crescut salariile medicilor.

„Așa cum am spus, revin cu fluturașul pe care l-am primit azi. Acesta este venitul meu net pe martie 2018, salariu și 1 gardă suplimentară de sâmbătă: 11.242 Ron.

Te-ar mai interesa: Câte grade are în casă ministrul Energiei: Nu stau...

Ținând cont că am postat de curând că venitul meu pe luna trecută a fost de 6065 RON, nu pot să nu spun că venitul meu aproape s-a dublat. Este un pas înainte, sunt încă multe de făcut și de corectat, însă nu putem fi ipocriți și să nu recunoaștem măririle acordate”, notează aceasta, conform extranews.ro.

Medicul a recurs la acest gest, după ce fiica unei paciente a insistat să îi ofere medicului un plic cu bani.

”Am întrebat-o câți ani a muncit mama și câți bani a plătit pentru asigurările de sănătate, pentru ca atunci când va avea nevoie de servicii de sănătate să le primească gratuit… 28 de ani grei de muncă, acum cu o pensie de 500 Ron, voia să mă plătească.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă dacă mănânci gutui zilnic. Benefici...

Nu mai merge așa… datoria statului român este să-și respecte cetățenii, medicii au primit niște salarii decente începând cu această lună, așa încât de acum, dragi colegi, atunci când întindeți mâna după plic, uitați-vă în ochii celui din față.

Așa cum am spus, revin cu fluturașul pe care l-am primit azi. Acesta este venitul meu net pe martie, salariu și 1 gardă suplimentară de sâmbătă: 11.424 Ron” a încheiat ea.

Te-ar mai interesa: Prof. dr. Dulcan: Care sunt cele trei prafuri otră...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private