vineri, octombrie 7, 2022

Un motan i-a salvat viața stăpânei. Femeia suferise un atac de cord în somn. Motanul a observat că ceva este în neregulă și a trezit femeia.

Sam Felstead, o femeie în vârstă de 42 de ani, din Stapleford, Nottingham, dormea liniștită atunci când a fost trezită de Billy, motanul ei de șapte ani.

Era 4.30 atunci, iar în secunda doi a realizat că nu-și poate mișca corpul și că are o durere puternică în piept. Fără să stea pe gânduri, ea a sunat-o pe mama ei, Karen Felstead.

Te-ar mai interesa: 5 semne de depresie pe care nu ar trebui să le ign...

Femeia a fost traportată la spital, unde medicii au stabilit că a suferit un atac de cord în somn. Acum, însă, femeia crede că dacă n-ar fi existat pisica ei, și-ar fi pierdut viața.

”Am fost șocată. M-am dus la somn, mă simțeam bine. Fusesem afară cu câinii, nu aveam nicio durere. M-am trezit dimineața transpirată și fără să pot să mă mișc. Billy era pe pieptul meu și mieuna. Nu face asta în mod normal, este o pisică tare cuminte”, a spus Sam.

”Niciodată nu m-a trezit în toiul nopții, niciodată nu m-a deranjat”,a mai spus femeia, care a adăugat că lucrurile ar fi putut fi altfel pentru ea dacă motanul nu ar fi observat că ceva este în neregulă.

Te-ar mai interesa: Atac de cord: 40% dintre femei se plâng de ACEST s...

În urma investigațiilor, medicii au stabilit că infarctul a fost provocat de o arteră care era blocată. Femeia a stat trei zile în spital, iar apoi  a revenit acasă, acolo unde o aștepta și Billy, cel care i-a salvat viața și căruia îi este recunoscătoare.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private