vineri, octombrie 22, 2021

Alexandru Cumpănașu, unchiul regretatei Alexandra Măceșanu, tânăra care a înduioșat o țară întreagă cu sfârșitul ei tragic, are o reacție vehementă după ce încă un cadavru a fost găsit în râul Olt.

“Un

nou caz Caracal / Încă o ‘Alexandra’: Nicoleta Marcu în vârstă de 27 ani din Slatina dispare duminica trecută, dispariție anunțată de mama acesteia. Poliția OLT (aceeași care s-a ocupat de cazul Alexandrei și care pun multă bază pe interlopi) NU sunt în stare să o găsească TIMP DE 8 ZILE. După 8 zile cadavrul acesteia apare în răul OLT fără ca Poliția să fi fost în stare să o salveze sau să afle unde se află”, a spus Alexandru Cumpanasu.

Unchiul Alexandrei Măceșanu a reacționat imediat de la aflarea acestor informații. Bărbatul susține că nici de această dată polițiștii nu au reușit să găsească

o fată dispărută, la fel cum s-a întâmplat și în cazul nepoatei sale și a Luizei Melencu, tinerele ucise de Gheorghe Dincă.

Tânăra Nicoleta Marcu, în vârstă de 27 de ani, a fost găsită zilele trecute moartă în râul Olt, în apropiere de Caracal, potrivit România TV.

Ultimele stiri