marți, noiembrie 30, 2021

Bărbat, băgat de viu în congelatorul morgii. Un indian a fost găsit în viață, după ce fusese declarat mort din greșeală și ținut peste noapte în congelatorul unei morgi.
Srikesh Kumar, un electrician

Te-ar mai interesa: Creierul și coloana vertebrală, extrem de afectate...

în vârstă de 45 de ani, a fost declarat mort pe 19 noiembrie, când a fost dus la o clinică privată din orașul Moradabad aflat în Uttar Pradesh, cel mai populat stat al Indiei, relatează Today Online, citat de HotNews.ro.

A stat 7 ore la -10 grade Celsius

Bărbatul a fost plasat apoi în congelatorul morgii pentru ca familia să vină să îi ridice trupul a doua zi dimineața. Când au ajuns la morgă, membrii familiei au avut un șoc: bărbatul trăia. Reprezentanții familiei au sesizat că Srikesh Kumar respira și se mișca, deși fusese lăsat peste noapte, timp de aproximativ 7 ore, în congelatorul

Te-ar mai interesa: Super-imunitate la COVID: una dintre marile puzzle...

morgii, conform site-ului local The Tribune.

Potrivit unui medic de la acel spital, care a dorit să rămână anonim, viața bărbatului a fost salvată probabil de penele de curent care au dus la întreruperea alimentării congelatorului, ținut de regulă la -10 grade Celsius.

Medicii spun că nu e vina lor

Administratorul spitalului a declarat supraviețuirea sa drept „un miracol” și medicul-șef a subliniat că doctorul de gardă care l-a examinat pe bărbat când acesta a fost dus la 3 dimineața nu a detectat niciun puls. „Medicul de gardă l-a examinat și nu a găsit niciun semn de viață, prin urmare declarând

Te-ar mai interesa: Ce trebuie să știi dacă te reinfectezi cu coronavi...

decesul”, afirmă Rajendra Kumar, administratorul spitalului. „El (n.r. – medicul de gardă) l-a examinat pe bărbat de mai multe ori”, a susținut Rajendra Kumar.

În urma acestui incident, medicul-șef al spitalului a anunțat că o investigație în legătură cu situația a fost demarată însă că este vorba de „cel mai rar dintre cazurile rare” și că el nu poate fi catalogat drept „neglijență”.

 

Te-ar mai interesa: Rugăciune făcătoare de minuni către Sfântul Andrei...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri