miercuri, noiembrie 30, 2022

Un bărbat în vârstă de 62 de ani, a fost diagnosticat cu tuberculoză și ca urmare a șocului a decis să își pună capăt zilelor chiar în toatela spitalului.

Declarația managerului Spitalului, Radu Crișan Dabija:

„Este o zi extrem de trista pentru spitalul nostru deoarece un pacient diagnosticat cu tuberculoza multidrog rezistenta a ales sa isi puna capat zilelor in toaleta din sectia exterioara “Dr. Clunet”, din Bucium.

Te-ar mai interesa: Bancnota piramidă și alte ritualuri magice care te...

Este vorba despre un pacient in evidenta spitalului din 2014 cu tuberculoza, cu multiple internari si recaderi. A fost internat in sectia IV din 15.02 (de aproximativ 2 luni) si era inca pozitiv la testele din sputa pentru tuberculoza, fiind considerat contagios.

Mentionam ca pacientii Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie beneficiaza saptamanal de asistenta psihologica cu sprijinul psihologului spitalului.

Gestul acestui pacient ne-a tulburat si intristat. Suntem alaturi de familia indoliata si ne folosim de acest prilej pentru a trage inca o data un semnal ferm de alarma asupra poverii tuberculozei si a urmarilor acestei nemiloase boli care, pe langa distructiile pulmonare importante, iata ca lasa si rani adanci in sufletul pacientilor, impingandu-i catre asemenea gesturi necugetate”, a declarat managerul spitalului potrivit surselor locale.

Te-ar mai interesa: Poziția de somn care îți distruge sănătatea. Încea...

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind dispusă efectuarea necropsiei, au anuntat politistii ieseni.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private