joi, martie 30, 2023

Un tânăr de 21 de ani, din SUA a orbit din cauza une greșeli frecvente pe care mulți dintre cei care poartă lentile de contact o comit. A uitat să-și scoată lentilele de contact înainte să se culce și a dezvoltat o infecție oculară care l-a lăsat fără vedere. 

Mike Krumholz are 21 de ani și este stundent în Florida, Statele Unite, iar din cauza unei greșeli banale a rămas fără vedere la un ochi. Tânărul a adormit purtând lentilele de contact, lucru pe care mulți îl fac, iar acum este diagnosticat cu infecție oculară, mai exact un parazit care îi mănâncă ochiul.

Te-ar mai interesa: Această plantă este o binecuvântare de la Dumnezeu...

A descoperit târziu infecția

A stat în întuneric mai bine de 50 de zile de la incident și nu și-a mai putut relua studiile universitare.

„În dormitorul meu am draperiile trase și toate luminile stinse. Este foarte, foarte ciudat să nu poți vedea oameni. Nu vrei ca oamenii să se simtă rău pentru tine, dar în același timp vrei să trăiești ca un tânăr de 21 de ani, care este la facultate”, a spus Mike pentru Daily Star.

Mike Krumholz a mai povestit că, deși se consideră tolerant la durere, nimic nu l-ar fi putut pregăti pentru un astfel de incident. Durerea cumplită vine, în cazul tânărului, din spatele ochiului până în sus (din ceafă) și coboară (în față).

Te-ar mai interesa: Asistentă medicală, legată de masa de operație și ...

„Este ca un șoc constant, este o durere constantă. Sunt destul de mândru de toleranța mea la durere, dar am țipat de durere. În primele două săptămâni am fost diagnosticat cu asta, nu există deloc o astfel de durere”, a mai spus el.

Studentul a primit diagnosticul corect după ce a consultat nu mai puțin de 7 medici timp de mai bine de o lună. Infecția gravă poate fi confundată cu ceva comun, la fel ca în cazul lui Mike, iar faptul că a descoperit târziu acest lucru a îngreunat recuperarea ochiului său.

Te-ar mai interesa: DOLIU în lumea muzicală din România! A murit un în...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private