Sari la conținut

Un tânăr le-a cerut medicilor îndepărtarea vaccinului. „A avut impresia că odată cu vaccinul i s-a implantat un dispozitiv”

sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Un tânăr le-a cerut medicilor îndepărtarea vaccinului. „A avut impresia că odată cu vaccinul i s-a implantat un dispozitiv”.

Medicii de la Spitalul Pantelimon din Capitală au avut parte recent de o întâmplare ieșită din comun. Un tânăr vaccinat anti-covid s-a prezentat la punctul de triere în UPU și le-a cerut medicilor să îndepărteze serul.

Un tânăr le-a cerut medicilor îndepărtarea vaccinului și, odată cu el, și a dispozitivului implantat

Bogdan Socea, managerul Spitalului Pantelimon din Capitală, a explicat pentru Antena 3, că este vorba despre o cerere neobișnuită a unui bărbat afectat psihic de toate „fake news-urile” despre efectele adverse ale vaccinurilor împotriva coronavirusului.

Și, cu toate că nu a avut nicio reacţie adversă după vaccinare, tânărul ar fi formulat foarte clar că vrea să renunțe la vaccin şi a solicit îndepărtarea dispozitivului.

„A avut impresia că odată cu vaccinul i s-a implantat un dispozitiv. Este greu de estimat răul pe care îl fac fake news-urile şi alte afirmații fără suport în lumea medicală.

S-a prezentat la triaj în UPU şi am văzut fișa în care scria motivul explicit: să se elimine vaccinul din corp. Este greu dacă a înțeles sau nu, dar a plecat nemulțumit.

A fost convins de familie să se vaccineze după care i-a părut rău şi voia să elimine cumva efectele. În mintea lui erau efecte negative.

Nu a avut reacţii adverse nu avea nicio acuză obiectivă, doar din punct de vedere psihic s-a răzgândit şi credea că poate anula acel vaccin considerând că este posibilitatea să i se implanteze un cip. Este primul caz de acest gen.

Din păcate mesajele propagate în tot felul de medii au rolul de a destabiliza. Mesajul nostru este să se încreadă în sfatul avizat al specialiștilor”, a declarat Bogdan Socea, potrivit sursei citate.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel