duminică, iunie 26, 2022

Unde duce legalizarea substanțelor interzise? Substanțele active din cannabis au o istorie îndelungată și plină de tradiție, ca medicamente. În țările Orientului și Americii latine, aceste substanțe sunt puternic răspândite și au indicații de consum medicale și mai ales sociale. Însă consumul substanțelor interzise afectează funcționarea normala a organismului și/sau a creierului.

Te-ar mai interesa: O actriță celebră șochează: „Am pierdut nouă copii...

Unde duce legalizarea substanțelor interzise? Dr. Oz: Nu este o mișcare ideală

Legalizarea marijuanei de agrement în stat nu este un o mișcare ideală, este de părere Dr. Oz, candidatul la Senatul Pennsylvania. El spune că aceasta va face oamenii să-și piardă motivația de a merge la muncă.

„Nu sunt destui Pennsylvanieni care să lucreze în Pennsylvania, așa că să le dai iarbă pentru ca ei să rămână acasă nu cred că este o mișcare ideală”, a spus dr. Oz gazdei Newsmax, Greg Kelly, într-un interviu.

Nu este imediat clar cum a ajuns dr. Oz la această concluzie, deoarece rata șomajului în Pennsylvania a fost de 4,9% în martie, conform ultimelor cifre ale statului.

Te-ar mai interesa: Mesajul lui Arsenie Boca pentru credincioși: „Când...

Dr. Oz a avertizat, de asemenea, împotriva promovării unei „dependențe emoționale” de marijuana.

„Nu vreau ca tinerii să creadă că trebuie să fumeze un joint pentru a ieși din casă dimineața”, a spus el. „Trebuie să-i aducem pe cei din Pennsylvania înapoi la muncă”.

„Trebuie să le dai mojo-ul lor și nu vreau ca marijuana să fie o piedică în acest sens”, a adăugat medicul celebru.

Te-ar mai interesa: Previziuni RUNE 27-3 Iunie. Voropchievici: Totul e...

Unde duce legalizarea substanțelor interzise? Dr. Oz și-a exprimat îngrijorarea: Când consumă al patrulea joint…

El și-a exprimat îngrijorarea că oamenii ar putea conduce sau folosi mașinării grele sub influența marijuanei sau, după cum a spus el: „Când consumă al patrulea joint al zilei”.

Corelații între consumul de marijuana și riscul mai mare de accidente la locul de muncă
S-a descoperit că substanțele chimice din marijuana ajută la ameliorarea durerii cronice și ajută la tratarea epilepsiei copilăriei și a bolilor inflamatorii intestinale.

Te-ar mai interesa: Carmen Brumă: Foarte important! Carnea e prietena ...

Substanțele din canabis

Unele cercetări au arătat, de asemenea, că THC, unul dintre principalii canabinoizi găsiți în canabis, poate ajuta, de asemenea, la îmbunătățirea somnului, la reducerea spasmelor pentru paraplegici și la reducerea greață pentru cei supuși chimioterapiei.

Cu toate acestea, unele cercetări au indicat, de asemenea, corelații între consumul de marijuana și riscul mai mare de accidente la locul de muncă, consecințe adverse la locul de muncă și șanse reduse de a obține studii, a spus Institutul Național pentru Abuzul de Droguri.

Te-ar mai interesa: Licoare pentru dezintoxicarea ficatului. Lidia Fec...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private