miercuri, iunie 23, 2021

Oricare ar fi afecțiunea de care suferiți, fie că este vorba despre o viroză, o problemă digestivă, o durere cronică, una legată de aparatul circulator, reproducător sau doar încercați să slăbiți, dacă

doriți să apelați la o metodă minim invazivă, cu rezultate remarcabile și fără efecte secundare, atunci acupunctuta este cea mai potrivită alegere.

Această metodă de tratament deosebită, aparținând medicinei tradiționale chineze, merită să fie încercată atât datorită beneficiilor, cât și datorită costurilor.

Pentru a vă bucura de acest tip de tratament și de rezultatele lui spectaculoase puteți apela la Acupunctura București, un cabinet de acupunctură cu servicii medicale de calitate, diversificate și cu medici specialiști de renume. Aici aveți garanția calității intervenției medicale,

cât și cele mai bune preturi acupunctura Bucuresti.

De ce să apelați la tratamente medicale prin acupunctură?

Acupunctura este o metoda de tratament a medicinei tradiționale chineze ce urmărește refacerea echilibruli energetic al organismului. Procedura medicală de tratament consta în inserarea sau înțeparea cu ace foarte subțiri a pielii, în zone cheie, numite puncte de acupunctură, cu scopul de a elimina dezechilibrele existente și a reface câmpul de protecție al corpului.

Conform acestei concepții a medicinei tradiționale chineze, corpul omenesc este străbătut de o energie vitală care circulă printr-o serie

de meridiane energetice, meridiane care formează scheletul energetic. Aceasta energie înconjoară fiecare celulă a corpului. Boala și durerea care ne încearcă adesea sunt privite ca semne de dezechilibru energetic, ce poate fi corectat cu ajutorul acupuncturii.

Prin intermediul acestei metode pot fi remediate și îmbunătățite simptomele a numeroase afecțiuni, printre care enumerăm: afecțiuni ale aparatului respirator, afecțiuni ale aparatului circulator, afecțiuni digestive, afecțiuni ale aparatului urinar, afecțiuni ale aparatului reproducător, boli osteo-articulare, afecțiuni neurologice,

dureri cronice, afecțiuni endocrine și de metabolism, dezechilibre psihice.

Datorită procedurii minim invazive și lipsei de efecte secundare, acupunctura este o metodă de tratement alternativă, indicată tuturor. Grație avantajelor și rezultatelor rapide este o formă de tratament la care ar trebui să ne gândim să apelăm cât mai des.

Cunoscând rezultatele și aplicabilitatea extinsă a acestei metode de tratament, atunci când avem o suferință ar trebui să ne gândim de două ori înainte de a lua pastile. O metodă naturală de tratament și noninvazivă este întotdeauna o alternativă de preferat

celei pe bază de administrare de medicamente. Tocmai de aceea ori de câte ori ne confruntam cu o problemă de sănătate, ar trebui să facem o vizită medicală și într-un cabinet de acupunctură.

Acupunctura este o metodă alternativă de tratament, care integrrează tote cunoștințele necesare medicinei actuale și care este practicată cu profesionalism în cabinete de acupunctură specializate, cu medici practicieni instruiți și acreditați. Prin urmare,  acupunctura este o metodă foarte eficientă de tratament, ce poate fi folosită cu succes pentru remedierea a numeroase afecțiuni, dar care nu se poate substitui total medicinei clasice. Este recomandat ca atunci când aveți o problemă medicală să vizitați întotdeauna medicul de familie și un medic specialist, dar să vă și interesați cum poate fi remediată această boală cu ajutorul acestei metode de tratament complementare.

De asemenea pentru un plus de eficiență tratamentul cu acupunctură trebuie să fie însoțit de un tratament cu plante medicinale. Acupunctura acționează pentru eliminarea blocajelor energetice minore sau majore și echilibrarea sistemului energetic, iar plantele medicinale acționează la nivel organic, pentru regenerarea țesuturilor și organelor afectate.

Printre afecțiunile tratate într-un cabinetul de acupunctură amintim: obezitatea, insomnia, reumatismul, migrene și dureri, afecțiuni ale sistemului cardiovascular și circulator, tulburări menstruale, infertilitatea, lipsa libidoului, chisturile, nodulii, diabetul, dezechilibre hormonale  și probleme psihice, precum anxietatea, depresia, timiditatea, teama, trauma, atacurile de panică.

Durata și costurile unui tratament prin acupunctură într-un cabinet pot varia foarte mult de la caz la caz. Pentru a beneficia de o schemă de tratament personalizată  trebuie să vă prezentați mai întâi pentru o consultație inițială. În urma celor constatate cu această ocazie și pe baza efectuarii unor analize recomandate se poate trece la aplicarea unei metode de tratament individualizate. La Clinica Qi, în funcție de numărul de proceduri și durată există 3 tipuri de tarife. Pentru mai multe detalii accesați pagina site-ului Acupuncturabucuresti.ro!

Ca urmare a începerii unui tratament, primele ameliorări sunt resimțite după 2-4 săptămâni, după ce se echilibrează energiile organismului și substanțele curative din plante pătrund în profunzimea țesuturilor. Frecvența ședințelor se stabilește în funcție de complexitatea afecțiunilor. În general se aplică tratamentul de doua ori pe săptămână, dar pot exista rezultate bune și cu o singură ședință pe săptămână. Toate fomele de tratament sunt idividualizate și se bazează pe o serie de observații clinice extrem de importante. Tratamentul se modelează pe nevoile pacientului, este nedureros, iar terapeutul va avea grijă ca pe toată perioada intervenției să fie asigurat tot confortul necesar, până la obținerea stării de sănătate dorite.

Pentru tratarea anumitor afecțiuni și pentru stabilirea unei scheme de tratament este absolut necesară o consultație inițială, în urma căreia se va pune un diagnostic medical și se va stabili un program personalizat de intervenții. Pentru a beneficia de toate avantajele puse la dispoziție de această metodă  de tratament și pentru a face o programare accesați site-ul Acupuncturabucuresti.ro!

Ultimele stiri

Parteneri