miercuri, septembrie 28, 2022

De cinci ani, Viorel Lis, fostul edil al capitalei, s-a confruntat cu probleme severe de sănătate. În luna martie a suferit un infarct, iar luna trecută starea sa s-a degradat considerabil.  Fostul edil al Capitalei a ajuns în scaun cu rotile.

Chiar dacă starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a agravat, Oana Lis încearcă să-l ajute cum poate mai bine. Ea a recurs chiar la gesturi extreme pentru a-și ajuta soțul. Ea spune că „diabetul e boală care nu se vede pe exterior, dar te mănâncă pe interior. Îți mănâncă nervii. Mulți oameni rămân fără picioare. S-au adunat toate la Viorel!”

Te-ar mai interesa: Un virus extrem de comun ar putea ucide cancerul. ...

Unde va fi inmormantat Viorel Lis! Oana a făcut anunțul

Conștientă de starea gravă de sănătate a soțului său, Oana Lis s-a pregătit pentru ce-i mai rău.

Oana Lis: A avut niște dureri groaznice

„A fost o perioadă cumplită, nu credeam că poate fi mai rău decât infarctul, dar, într-adevăr, a fost mai rău. A avut niște dureri groaznice, nu putea nici să mai doarmă! Dureri de la coloană, de la neuropatia diabetică. Diabetul e boală care nu se vede pe exterior, dar te mănâncă pe interior. Îți mănâncă nervii. Mulți oameni rămân fără picioare. S-au adunat toate la Viorel, e și vârsta și celelalte afecțiuni pe care le are.

A avut dureri groaznice, care nu treceau nici cu cel mai tare calmant care se dă în cazuri terminale: morfina. Acum s-au mai ameliorat. Nu mai se deplasează, stă în cărucior. Nu am rampă, trebuie trei bărbați să mă ajute cu el. E complicat, mai și cade.

Te-ar mai interesa: Unde doare colonul și de ce apare durerea. Atenție...

Am putut sa-i fac aceste terapii lui Viorel acasă, pentru că nu putem să-l deplasez. O singură ședință e 250 de lei, iar un medic specialist să vină acasă e 1.000 de lei. Și Viorel nu e bolnav de acum. Mă întrebă toți ce ați făcut cu banii?! Spun că i-a jucat Viorel la păcănele. El juca numai sume mici. Viorel e bolnav de 5 ani”, a mărturisit Oana Lis pentru click.ro.

S-a pregătit pentru ce-i mai rău
Ea mărturisește că s-a pregătit și pentru cele mai grele scenarii și spune că i-a făcut rost de un loc de veci. Viorel Lis voia anterior să fie incinerat, dar se pare că planurile s-au schimbat între timp.

Te-ar mai interesa: La ce greutate a ajuns Monica Anghel. ”Nu am slăbi...

Zărnești este locul unde Viorel Lis s-a născut, iar acolo este locul în care va fi înmormântat.

„I-am făcut rost de loc de veci, tot cadou de la verișoara lui. Nu avea nici loc de veci! Când a făcut infarct, a plecat plângând în căruț cu cei de la Salvare și mi-a zis: mi-era frică că nu mă mai vezi!

Nu mai vrea să fie incinerat, s-a răzgândit! Va fi înmormântat acolo de unde e el. Viața e o luptă și trebuie să luptăm, însă, până în ultima clipă”, a mai declarat Oana Lis.

Te-ar mai interesa: A apărut toată filmarea cu bătaia dintre Anamaria ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private