joi, decembrie 8, 2022

Unitate medicală închisă din lipsă de curent. Peste 2.000 de suflete stau în întuneric. Deși comuna stă pe un munte de aur, s-a ajuns la o situație incredibilă.

 

Situațiile absurde par să sporească în ultimul timp și vestea proastă este că nici nu se văd soluții în viitorul apropiat.

Dispensarul din Roșia Montană a fost închis pentru că primăria n-a plătit facturile la curent. Peste 2000 de oameni se află în beznă totală. Este absolut incredibil. Vina aparține unei contabile care nu a pus avizele de control pe facturi.

Te-ar mai interesa: Regele Charles are un as în mânecă împotriva lui H...

Peste 2.000 de localnici din Roșia Montană sunt nevoiți să meargă în comuna vecină și pentru rețete, și pentru consultații din cauză că dispensarul din comună nu are curent, notează Antena 3.

Nu se ia nicio măsură

Nu funcționează nici iluminatul public, iar satele sunt în întuneric. Cei de la primărie spun că nu lipsa banilor ar fi problema, ci faptul că o contabilă a refuzat să pună avizele de control pe facturi pentru că suspecta că ar fi acte ilegale, decurent sigilate.

Revoltați că nu s-a luat nicio măsură, localnicii cer demisia primarului. Mulți se plâng că nu își pot trimite copiii la școală, din cauza faptului că nu au electricitate și nu îi pot îngriji.

Te-ar mai interesa: Ce declanșează albirea prematură a părului. De la ...

„De trei luni de zile, doamna contabilă, care deținea aviza controlului financiar a renunțat la controlul financiar datorită faptului, pe motive personale. Alte motive ce spune dânsa că ar fi că se aduc facturi care nu ar fi chiar legale sau nu sunt documentele toate legale.

Domnul primar a făcut un fond prin primărie care vrea să dea viza controlului financiar contabil la altcineva din primărie și nu mai nu dorește nimeni”, a declarat Vasile Morariu, viceprimarul comunei Roșia Montană.

Te-ar mai interesa: Bolile de tiroidă. Endocrinolog: ”La 50 de ani exi...

Între timp, furnizorul de energie electrică trimite continuu preavize de debranșare, în condițiile în care anul acesta primăria nu a putut achita nicio factură, potrivit Antena 3.

Munții noștri aur poartă, dar degeaba… Este absolut incredibilă situația.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private