luni, septembrie 26, 2022

Urmașul lui Arsenie Boca? Un preot din Botoșani, care slujește însă în București, este considerat de unii credincioși drept un urmaș al lui Arsenie Boca. Enoriașii l-au supranumit „părintele speranței” pentru harul de care dă dovadă.

Arhimandritul Ciprian Grădinaru, eclesiarh al Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului, este descris de cei care vin la el în căutarea unui sfat pentru liniștea sufletească, drept un îndrumător care are abilitatea de a schimba starea de spirit a oamenilor.

Te-ar mai interesa: Adevărul despre derapajele lui Meghan. Era „o nasc...


Își dorește să fie o călăuză spirituală

A fost mult timp călugăr la Mănăstirea Sihăstria, unde i-a fost învățăcelul unui alt mare pustnic, Ilie Cleopa. De când patriarhul Daniel l-a chemat să slujească la bisericuța de lemn din curtea Catedralei Neamului, Ciprian Grădinaru a devenit unul dintre cei mai căutați și mai iubiți duhovnici ai zilelor noastre, un om simplu, smerit, modest dar cu multă bunătate, lângă care simți multă dragoste și liniște sufletească.

Chiar dacă a auzit că este comparat cu Arsenie Boca, părintele Ciprian Grădinaru mărturisește, cu smerenie, că-și dorește doar să fie o călăuză spirituală pentru cei care au nevoie de sprijinul lui.

Te-ar mai interesa: Cele mai bune alimente care hrănesc creierul și pr...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private