Sari la conținut

Urmează o perioadă dificilă. Avertismentul astrologilor: Mulți oameni riscă să-şi ruineze relațiile

Urmează o perioadă dificilă. Avertismentul astrologilor: Mulți oameni riscă să-şi ruineze relațiile.

Duminică, 27 martie, a fost ziua în care Mercur a intrat în Berbec, formând cel mai periculos tranzit al primăverii. Avertismentul astrologilor vine în acest context cu o informație valoroasă. „Gândeşte-te şi taci!”, ne îndeamnă aceștia.

Urmează o perioadă cu schimbări importante, în care reținerea este cuvântul cheie. Există uneori așa-zisele „dansuri cosmice”, atrag atenția astrologii, care se reflectă aici, pe Pământ, în sănătatea fizică și psihică a oamenilor.

Urmează o perioadă dificilă. Avertismentul astrologilor: Mulți oameni riscă să-şi ruineze relațiile

În acest sens, experţii în domeniul ezoterismului au remarcat că perioada de tranzit a planetei Mercur în semnul Berbecului este întotdeauna periculoasă. De data aceasta, oamenii ar trebui să se aștepte conflicte grave pe motive domestice și ostilitate personală. Un rol important îl va avea ceea ce gândesc și spun adversarii, cum se comportă într-o situație dificilă și dacă oferă pace.

Anastasia Şirokova, un taronumerolog practicant, profesor la Institutul Astrologic Eurasiatic, ne spune la ce să fim atenţi şi de ce să ne ferim.

„Viteazul nostru Mercur, plin de o energie tânără, face imediat o cuadratura conflictuală cu Lilith – Luna Neagră, care este desemnată condiționat în harta astrologică drept „ispititor de demoni”.

În plus, după câteva zile, Mercur la stellium (apare atunci când un grup de trei sau mai multe planete sunt sub un semn zodiacal). Aceasta înseamnă un conflict uriaș, de dimensiuni pur și simplu fantastice”, a subliniat Şirokova.

Expertul i-a îndemnat oamenii să fie cât mai reținuți în ceea ce privește emoțiile. Într-o perioadă periculoasă, există riscul de a distruge orice relație, chiar și cea mai puternică. Lui Mercur în Berbec îi place să facă exact contrariul lucrurilor obişnuite – este important să ne amintim asta zi și noapte.

„Situația se va atenua mai devreme sau mai târziu, dar cuvintele care au fost rostite nu mai pot fi luate înapoi. Acum mulți oameni riscă să-şi ruineze relațiile. Gândește-te dacă dintr-o pornire de moment merită să rişti să pierzi încrederea și a afecțiunea rudelor şi a celor dragi”, a conchis expertul astrolog, potrivit România TV.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel