vineri, august 19, 2022

UTIL: Cum poți avea răcoare în mașină fără aer condiționat. Iată cum poți menține o temperatură confortabilă în mașină fără a da drumul la aer condiționat.

Indiferent de motivele pentru care nu folosești aerul condiționat în mașină, fie din cauza consumului de carburant ori pentru că îți face răui, poți răcori interiorul autoturismului foarte simplu.

Ce trebuie să faci? Ei bine, în primul rând, parchează întotdeauna la umbră, sub un copac cu o coroană bogată, de exemplu. Știm că este complicat cun locurile de parcare, dar poți avea noroc.

Te-ar mai interesa: Efect bizar! Bărbat incapabil să „vadă” numerele d...

Important este ca mașina să nu stea la soare!

Sistem de ventilație natural

Cât este parcată, la umbră, ar fi bine să lași geamurile foarte puțin coborâte – cât să circule aerul, dar nu suficient de mult cât să te trezești cu surprize… din partea hoților.

Aplică folii fumurii pe geamurile din spate, este o investiție care merită pentru că se reduce semnificativ căldura din autoturism, notează ego.ro.

De asemenea, folosește un parasolar. Acoperă mereu cu parasolarul când pleci din mașină, fie că lași mașina la umbră sau nu. Când te vei urca iar la volan, aerul va fi respirabil și bordul mașinii nu va frige.

Te-ar mai interesa: Cancer de piele: Simptomul care poate apărea sub b...

Hidratează-te

Atunci când pleci la drum, ia-ți câteva sticle de apă ținute la congelator peste noapte. Nu doar că vei avea mereu apă rece la dispoziție, dar te va ajuta să menții și răcoare în mașină.

De altfel, este bine să te hidratezi continuu deoarece vara eliminăm multă apă prin transirație și este bine să o înlocuim mereu. Așadar, vea cât mai multă apă.

Ai grijă unde ții sticla de apă! Evită să o ții în soare, încearcă să o pui sub scaun sau măcar sub poșetă, pe scaunul din dreapta. Nu este recomandat să ții ambalajul de plastic în soare și apoi să bei din el.

Te-ar mai interesa: Cum arată fiica Iuliei Albu. Are doar 13 ani și e ...

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private