marți, ianuarie 25, 2022

Vă aduceți aminte de tânărul care a fost cu elicopterul la mormântul lui Arsenie Boca? Victoraș Micula este grav bolnav.

Fiul milionarului Viorel Micula a mărturisit că suferă e o afecțiune gravă și este internat într-o clinică din străinătate.

Victoraș Micula a îngrijorat pe toată lumea în momentul în care a apărut cu perfuziile în mână, pe un pat de spital.

Moștenitorul unui cunoscut brand de apă minerală și băuturi răcoritoare a transmis că este grav bolnav și se află la o clinică de prestigiu din străinătate pentru tratament.

Te-ar mai interesa: Planta care poate „reduce semnificativ” zahărul di...

Prin intermediul unui live de pe Tiktok, Victoraș Micula a răspuns întrebărilor venite din partea urmăritorilor săi, care s-au speriat să îl vadă în această situație.

Tânărul nu oferă prea multe informații despre starea sa de sănătate, însă spune că este vorba despre o boală gravă, transmite Wowbiz.

Am ceva mult mai grav decât Covid

“Banii sunt o iluzie! Chiar va doresc din suflet la toți și de pe live-ul ăsta și din lumea asta să aveți de cel puțin 10 ori mai mulți bani decât mine să vedeți că sunt o prostie.

Poți să ai miliarde și triliarde să vezi că nu te ajută la nimic. Ba mai mult, îți faci și dușmani.

Te-ar mai interesa: IPS Teodosie, 3 amenzi pentru CARANTINĂ. Cum se ap...

Am probleme grave de sănătate și cu toți banii din lume, te uiți la ei. Dumnezeu mă face bine, chiar el cu mânuțele lui!”, a spus Victoraș Micula în timpul live-ului pe Tik-Tok.

Rețelele de socializare îl fac pe tânăr să mai uite de probleme, potrivit spuselor sale. În timpul unui joc pe tik-tok, el primește o provocare pe care nu o poate îndeplini pentru că este conectat la aparate și perfuzii.

Te-ar mai interesa: Predicția lui Bill Gates, pentru omenire. Ce ne aș...

“Sunt la doctor, la cea mai de prestigiu clinică.

Băi oameni buni, sunt la clinică, la perfuzii, cu aparaturi pe mine, cu perfuzia în mână. Mă dă naiba afară de aici și apoi unde mă duc. Nu am COVID, am ceva mult mai grav decât Covid. De-aia intru pe Tik-tok ca să mai uit de ele. Am o boală mai încăpățânată, cam 6 luni tot pe aici o să fiu, dar după o rupem. După ce mă fac bine la clinică aici, intru în forță cu viteza luminii.”, a mai spus Victoraș Micula.

Te-ar mai interesa: Care este vârsta ideală de apariție a menopauzei? ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private