luni, septembrie 26, 2022

Imagini șocante dintr-un spital din România: Unde credeți că am fotografiat această grozăvie? Problemele legate de condițiile sanitare are spitalelor din țara noastră nu mai sun un secret.

Desigur, probabil mulți pacienți au auzit astfel de povești, sau au văzut chiar cu ochii lor realitatea cruntă a spitalelor din țară.

Imaginile următoare par rupte din filmele de groază și au fost făcute în Spitalul de Boli Psihice Borșa, din județul Cluj.

Te-ar mai interesa: Vestea pe care credincioșii trebuie să o afle! Mân...

Ce condiții oferea acest spital în 2019: trei vase de toaletă aflate în aceeași încăpere, un lucru înfiorător și strigător la cer!

Nou în România! Toaletă cu 3 WC-uri în aceeași baie

Fotografiile au fost publicate de către deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților cu următoarea descriere.

„Poftiți la baie, vă rugăm! Se poate face caca în grup, poftiți, nu fiți timizi! Unde credeți că am fotografiat această grozăvie?”

„Incredibil! Nou în România! Toaletă cu 3 WC-uri în aceeași baie! Poftiți la baie, vă rugăm! Se poate face caca în grup, poftiți, nu fiți timizi! Unde credeți că am fotografiat această grozăvie?”, a mai scris Emanuel Ungureanu pe Facebook.

Te-ar mai interesa: Cifra de destin a Reginei Elisabeta. „Doi” și „nou...

„Vă spun doar atât, aceste băi infecte sunt amplasate într-o unitate sanitară acreditată de Autoritatea Națională pentru Managementul Calității în Sănătate (A.N.M.C.S). Cine conduce această instituție? Vasile Cepoi, un cameleon politic care a făcut din ANMCS una dintre cele mai mari căpușe din sistemul sanitar românesc. Despre mizeriile cu iz penal făcute de Cepoi și gașca lui de la ANMCS, vom vorbi foarte curând. Revin cu întrebarea, unde credeți că se află bomba biologică? Nu că ar avea importanță, dar pe ușa acestei grote scria, ‘Toaletă pentru Femei’…”, scrie Emanuel Ungureanu, potrivit QBEBE.

Te-ar mai interesa: Cel mai puternic somnifer natural. Efect imediat...

Cel mai probabil astfel de imagini au început să devină o normalitate în România, însă oamenii încă speră la mai bine.

Cazul Spitalului Clinic de Boli Psihice Borșa, județul Cluj. Aproape că nu este om din județul Cluj care să nu fi auzit de „spitalul de nebuni din Borșa”, un loc despre care se vorbește cu teamă și cu o ușoară repulsie. Puțini sunt, însă, cei care știu cu exactitate ce se întâmplă acolo.

Te-ar mai interesa: Cel mai bun remediu pentru hipertensiune arterială...

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private