Sari la conținut

Cum arată Cruduța însărcinată! Frumoasa brunetă este în culmea fericirii. Va renunța la Only Fans?

Sursă FOTO: EVZ

Cum arată Cruduța însărcinată! Frumoasa brunetă este în culmea fericirii. Va renunța la Only Fans?

 

Daniela Crudu, fosta prezentatoare TV și asistentă a lui Capatos, a venit cu o veste bombă pentru fanii săi. Frumoasa brunetă urmează să devină mamă pentru prima oară!

Cu această ocazie a vorbit despre detaliile din viața sa, dar și despre bărbatul alături de care a decis să facă acest pas. Ei bine, cine ar fi crezut că celebra Cruduța este pregătită pentru a deveni mamă?

Însărcinată în 3 luni

Sursa foto: Fanatik.ro

Deși în ultima perioadă a decis să stea departe de lumina reflectoarelor și să nu mai apară în public, Daniela Crudu a dat vestea care a șocat o lume întreagă și la care nu se aștepta nimeni.

Fosta asistentă a lui Capatos este însărcinată în trei luni și urmează să își întemeieze o familie.

Da, sunt însărcinată. Săptămâna viitoare fac trei luni de sarcină. Încă nu am aflat sexul copilului”, a declarat vedeta, pentru fanatik.ro.

Renunță la Only Fans?

Daniela Crudu a mărturisit că, o perioadă cel puțin, va continua să producă conținut pe rețelele de socializare pentru adulți. ”Nu renunț, momentan, la OnlyFans, voi continua atât timp cât îmi permite sănătate”, notează Fanatik.ro.

Bruneta recunoștea cu puțin timp în urmă, că postările ei de pe OnlyFans îi aduc sume consistente în conturi, câștigurile ei fiind mai mari din activitatea pe care o are în Suedia decât cele pe care le avea pe când lucra în televiziunea din România.

Cât despre tatăl copilului, Cruduța este foarte discretă. Spune doar că este român și este un tip mai discret. Important este că o face fericită și, peste 6 luni, și mamă.

 

 

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: