joi, mai 26, 2022

Va fi sau nu război în Ucraina? Lidia Fecioru: „E o paradă de putere. Fiecare îşi va împărţi bucăţica”

Lumea asistă în aceste zile la tensiuni diplomatice de cel mai înalt grad. În plină criză sanitară, lumea se teme acum și de o criză militară. Va fi sau nu război în Ucraina?

Lidia Fecioru are convingeri ferme în ceea ce privește conflictul dintre cele două țări, susținând că e vorba de o paradă de putere. Celebrul parapsiholog spune că tot ce vrea Putin este ca bogăţiile Ucrainei („mine de cărbune, zăcăminte„) să nu încapă pe mâna americanilor. „Un război nu va fi, ruşii nu se pot bate cu ucrainenii”, a subliniat Lidia Fecioru.

Te-ar mai interesa: Cum apare cancerul și cum poți să-l vindeci? Dr. P...

Va fi sau nu război în Ucraina? Lidia Fecioru: „E o paradă de putere. Fiecare îşi va împărţi bucăţica”

„E o paradă de putere, asta e clar. Fiecare îşi va împărţi bucăţica. Nu a deranjat pe nimeni războiul din Ucraina început în 2014 şi neterminat nici până acum, n-a deranjat pe nimeni nici războiul din Moldova, nici acum n-o să deranjeze, doar sunt nişte oameni care îşi măsoară puterile.

Un război nu va fi, ruşii nu se pot bate cu ucrainenii.

Eu nu ştiu dacă Biden realizează că Ucraina e plină de buncăre cu armament rusesc. Crede că cineva le va da voie americanilor să facă ce vrea acolo. Nu le va da nimeni voie. Nu atât că vrea Putin s-o ia cât el ştie ce-i acolo.

Te-ar mai interesa: Alertă la Palat! A fost internat la spital în urma...

Lumea spune că ce dezastru au făcut ruşii pe timpul lui Stalin, că cei mai mulţi morţi de foame au fost cei din Ucraina, dar nu înseamnă că ruşii i-au omorât. Stalin a avut o înţelegere cu Hitler, nu e rusul vinovat în sine, ci a fost pactul cu Hitler.

Ucraina a fost întotdeauna un grânar, numai câte mine de cărbune sunt în Ucraina şi sunt foarte multe zăcăminte. Putin n-o să lase pe nimeni să intre să-şi bată joc aşa cum vor ei. Putin nu vrea NATO în coasta lui. Ucraina e un teritoriu făcut artificial, nu e o ţară. Odessa e un oraş în jurul căruia s-a construit o ţară”, a declarat Fecioru, potrivit România TV.

Te-ar mai interesa: Pepenele roșu: Beneficii și curiozități surprinzăt...

„Război nu va fi cu siguranţă, dau scris”

Celebrul bioenergoterapeut a precizat că şi ruşii o duc destul de greu pentru ca autorităţile de la Kremlin să mai aibă şi grija ucrainenilor. „Putin nu vrea război”, susține Fecioru, care este convinsă că lucrurile se vor „așeza geo-politic”.

„Eu am o vagă idee că se vor aşeza lucrurile geo-politic. Război nu va fi cu siguranţă, dau scris. Nici Putin nu vrea război, el vrea să fie lăsat în pace şi să nu pună nimeni stăpânire pe bogăţiile pe care le are acolo.

Te-ar mai interesa: Principalele destinații turistice din Europa care ...

Nu ştiu cât de mult îl interesează pe american soarta ucrainenilor care stau în frig şi mor de foame. Nici ruşii nu o duc bine, poporul rus e un popor înfometat, pensiile sunt mici, au aceleaşi probleme ca şi la noi.

Sunt două forţe care vor să-şi arate puterea, dar eu am încredere în diplomaţie. În rest, nu am încredere în bunele intenţii nici ale americanilor, nici ale altora”, a mai spus Lidia Fecioru, potrivit sursei citate.

Te-ar mai interesa: A ventilat manual un nou născut, timp de 12 ore! P...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private