Sari la conținut

Vaccin anti-cancer, testat cu succes. Toți cei injectați au scăpat de boală

cancer
Sursa foto: Pixabay

Testarea unui vaccin anti-cancer personalizat, pe un număr restrâns de persoane, a dat rezultate încurajatoare în Marea Britanie. Boala a dispărut și nu a recidivat la 6 luni de la injectare. 

Vaccinul anti-cancer folosește ADN din tumora pacientului. Transformat într-un virus inofensiv, acesta este inoculat bolnavului ca să antreneze sistemul imunitar să identifice celulele canceroase.

Toți cei injectați au scăpat de cancer

Serul este administrat după ce pacientul a încheiat tratamentul convențional. La testarea clinică au participat zece persoane, diagnosticate cu tumori cerebrale și ovariene, tipuri de cancer cu risc mare de recidivă.

La niciunul dintre cei opt oameni cărora le-a fost injectat serul nu a revenit boala la peste șase luni după inoculare. În schimb, cancerul a recidivat pentru cei doi pacienți care au primit placebo.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.