joi, februarie 2, 2023

Vaccinul Covid a fost făcut deja de 4, 6 milioane de oameni din întreaga lume. E vorba de vaccinurile ce au fost aprobate de către diverse autorități de reglementare (Pfizer- BioNTech, Moderna, Gamaleya [Sputnik V], CanSino Biologics, Sinopharm, Sinovac Biotech). 

Medicul român Mihai Craiu precizează două aspecte importante ce au reieșit din datele de până acum:

Vaccinul Covid

1. Imensa majoritate a celor vaccinați aparțin corpului medical. Acești oameni pot recunoaște repede efectele adverse severe. Deci le pot raporta. Și totuși nu avem sute de știri senzaționale… Trebuie să avem așteptări rezonabile. Vor fi efecte adverse, dar mult mai mici decât cele produse de infecția cu SARS-CoV-2.
2. Preocuparea pentru dezvoltarea unor vaccinuri cu grad înalt de eficacitate și de siguranță este una MAJORĂ.
Așa se explică faptul că un consorțiu australian, format din CSL și Universitatea din Queensland, a stopat dezvoltarea producției pentru cele 51.000.000 doze acontate. Vaccinul producea la unele persoane din studiile clinice teste fals pozitive pentru HIV.

Te-ar mai interesa: Amestec băbesc pentru bronșită. Tratamentul se țin...

Aceleași motive implicând eficiența și siguranța au stat la baza anunțului Sanofi și GSK de amânare a finalizării studiului lor – https://www.bloomberg.com/…/sanofi-gsk-delay-covid…
De noi depinde dacă ne vom lua viața inapoi! Prin tot ce facem acum și în viitorul apropiat…

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private