Sari la conținut

Varujan Vosganian, despre greșelile campaniei de vaccinare: Dragi vaccinați, deși ați fost mințiți de atâtea ori, continuați să credeți gogorițele care vi se servesc

Varujan Vosganian, despre greșelile campaniei de vaccinare: Dragi vaccinați, deși ați fost mințiți de atâtea ori, continuați să credeți gogorițele care vi se servesc.

Varujan Vosganian, fost ministru și parlamentar, atrage atenția asupra „eficacității așa-numitelor vaccinuri anti-covid”. Într-o postare pe pagina de Facebook, Vosganian prezintă în nouă puncte cele mai evidente inadvertențe în ceea ce privește campania vaccinării anti-covid.

Varujan Vosganian, analiză privind cifrele negre ale vaccinării: cazurile s-au dublat, numărul deceselor a crescut cu 65% - Stiri pe surse - Cele mai noi stiri

Varujan Vosganian, despre greșelile campaniei de vaccinare: Dragi vaccinați, deși ați fost mințiți de atâtea ori…

„E ciudat, dragi vaccinați, că deși ați fost mințiți de atâtea ori în legătură cu eficacitatea așa-numitelor vaccinuri anti-COVID, unii dintre dumneavoastră continuă să creadă gogorițele care li se servesc și resping cu înverșunare orice argument contrar.
Să recapitulăm:
  • Vi s-a spus că vaccinul imunizează, că o persoană care se vaccinează nu mai ia boala. Iată ce vă spunea Guvernul României: „Contacții vaccinați (vaccin Pfizer/BioNTech, aprobat condiționat în Uniunea Europeană) ai persoanei nevaccinate sunt protejați față de de dezvoltarea bolii Covid-19 – chiar dacă virusul ar putea ajunge în căile respiratorii, transmis de la un purtător, nu va produce efecte, fiind inactivat de anticorpii protectori dezvoltați după vaccinare.” (la comentarii găsiți link-ul prin care chiar Guvernul României vă spune asta). A fost o minciună.
  • Pfizer v-a spus că eficacitatea vaccinului este de peste 90% pentru contaminare și de 100% pentru simptome severe. Asta a fost o altă minciună.
  • Vi s-a spus că dacă 80% din populație se vaccinează, se va ajunge la imunitatea de turmă. Cum bine se vede, a fost o minciună sfruntată.
  • Vi s-a spus că efectele adverse sunt minore. Dovezile privind reacțiile adverse, pornind cu indispoziții temporare, stări de handicap prelungite sau chiar moartea sunt tot mai numeroase.
  • Vi s-a spus că eficacitatea după șase luni nu scade sub 84%. Asta a fost o minciună de-a dreptul nerușinată.

  • Ați fost amenințați cu tot felul de variante indiene, sud-africane, columbiene, delta, epsilon, miu, omicron etc. etc. una mai contagioasă și mai periculoasă ca alta și care necesită urgent vaccinare completă sau cu doza a treia de rapel. Toate au fost alarme false.
  • Nimeni nu v-a spus, în momentul declanșării campaniei de vaccinare, că va mai fi nevoie de doza a treia, a patra etc.
  • Deși teritorii în care vaccinarea adulților a ajuns la 100% se află în zone de mare risc epidemiologic, sunteți mințiți că asta se întâmplă din cauza persoanelor nevaccinate.
  • Vi s-a spus că trebuie de urgență vaccinați copiii, dar asta e o minciună, nu există niciun motiv pentru care copiii să fie vaccinați, persoanele sub 18 ani au o rată de supraviețuire practic de 100%, iar ideea că vaccinezi copiii ca să le aperi părinții și bunicii este o monstruozitate.
Și totuși, cei care v-au mințit continuă să se bucure de încrederea dumneavoastră iar pe noi, cei care vă prezentăm cifre neîndoielnice, opinii ale unor specialiști, inclusiv laureați ai premiului Nobel, descoperitorii testelor PCR sau a virusului HIV, dovezi de netăgăduit în legătură cu efectele perverse și adverse ale vaccinurilor etc. ne tratați cu neîncredere. Să fie această înțelegere stranie a încrederii și supunerii încă o reacție adversă a vaccinului?”, se întreabă Varujan Vosganian, în postarea de pe pagina sa de Facebook.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: