Sari la conținut

Vedetă celebră dată jos din avion pentru că nu purta sutien! Am fost umilită

Sursă foto: Lisa Archbold Instagram
Lisa Archbold

Din cuprinsul articolului

O femeie care a fost scoasă dintr-un zbor Delta Air Lines pentru că nu purta sutien a cerut companiei aeriene să își schimbe politica.

Lisa Archbold a ținut joi o conferință de presă împreună cu avocata sa, Gloria Allred, spunând că s-a prezentat la îmbarcarea în zborul său de pe aeroportul din Salt Lake City în ianuarie, îmbrăcată confortabil, cu o cămașă albă largă și pantaloni.

Însă, la scurt timp după ce întregul avion a fost așezat, un însoțitor de bord a venit la locul ei și i-a cerut să vorbească în privat, escortând-o pe Archbold în afara avionului.

„Am fost luată în vizor și umilită”, a declarat Archbold, care a descris că s-a simțit ca și cum ar fi fost o infractoare.

”Însoţitoarea de bord i-a spus că, atunci când pasagerii poartă haine ofensatoare sau dezvăluitoare, politica oficială a Delta este să-i excludă de la zboruri”, a declarat avocata sa, Gloria Allred, în faţa presei, la Los Angeles, denunţând un comportamernt ”discriminatoriu”.

Pentru a putea rămâne la bord, această femeie în vârstă de 38 de ani a fost nevoită să-şi pună o haină peste tricou.

În loc să depună o plângere, această femeie DJ a cerut o întâlnire cu patronul Delta, pentru a-i cere modificarea unei politici pe care o consideră discriminatorie.

În această logică, ”ce va face delta pentru tinerele mai mici de 18 ani?”, a ironizat avocata.

”La ce vârstă trebuie să se asigure tânăra că nu i se văd sfârcurile sub tricou?”, a continuat ea.

După ultimele ştiri, talibanii nu conduc Delta”, a conchis ea.

Sursă foto: Lisa Archbold Instagram

”SÂNII NU SUNT ARME DE RĂZBOI”

”Pasagerii bărbaţi nu sunt obligaţi să-şi acopere tricourile cu o cămaşă sau o haină”, a continuat avocata.

”Ei nu sunt obligaţi nici să poarte sutien pentru a se îmbarca sau a rămâne la bordul unui avion, iar femeile nu ar trebui să fie obligate să poarte” sutiene, a sublniat ea.

Potrivit avocatei, cadrul american de reglementare autorizează companiile aeriene să excludă un pasager de pe un zbor numai dacă reprezintă un risc la adresa securităţii avionului sau pasagerilor.

Însă nu acesta a fost cazul lui Archbold.

”Nici sânii săi şi nici ai vreunei alte femei nu au încercat niciodată să preia controlul unui avion”, a declarat ea.

”Sânii nu sunt arme de război şi nu este o crimă ca o femeie sau o fată să-i aibă”, a conchis ea.

Delta, contactată de AFP, a anunţat că a prezentat ”scuze” acestei cliente.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel