Sari la conținut

Vedetă super cunoscută, de urgență la spital! A fost operat: „Dacă nu făceam CT-ul, muream acolo”

O vedetă super cunoscută, pe mâna medicilor chirurgi. Vedeta Antenei 1 nu se simțea bine, astfel că a făcut un control la un spital. Nici nu bănuia că va avea nevoie de operație urgentă.

„Mi-a fost rău așa, parcă mă durea ceva, nu m-am simțit deloc bine,” a povestit Nea Marin la Antena 1, chiar în timpul emisiunii care a fost difuzată miercuri seară, pe 11 ianuarie la Antena 1.

Acesta a povestit episodul șocant trăit de el: „M-a văzut doctora și mi-a zis că ar fi bine să fac mai multe analize. Mi-a spus așa: „Nea Marine, nu îmi place deloc cum arăți. Trebuie să faci un CT”. Eu nici nu voiam să aud, aveam show pe scenă, trebuia să organizăm, să dansăm.

Nea marin: Dacă nu făceam CT-ul ăsta, mergeam, dansam și muream acolo, pe scenă.

„Mi-au făcut toate analizele. Mi-au făcut și un CT. Dacă nu făceam CT-ul ăsta, mergeam, dansam și muream acolo, pe scenă. Mi-au băgat tot felul de antibiotice ca să rezist până la București. Am apendicită. Acum a venit o mașină și m-a luat. Merg direct cu avionul la București, aterizez și mă operez la Elias,” a povestit vedeta în timpul emisiunii.

Sursa foto: Facebook

„Nea Marin s-a prefăcut până i-a ieșit”, a zis Liviu Vârciu când a auzit despre vestea dată de Nea Marin. „Acum rămâne toate baza pe noi. Noi, emoții avem de fiecare dată când începem spectacolulul. Acum mai aveam și stres. Știți, când începe stresul, încep și problemele,” a spus Liviu Vârciu la aflarea veștii.

Nea Marin a fost operat

Vedeta de la Antena 1 a fost operată de o echipă de medici de la spitalul Elias.

„Doamne, ce mă pregătisem să dansez, să fac concurs, să dansez, să sar. Durerile pe care le-am avut … asta era: apendicită. Niciodată nu m-am gândit că poate fi vorba de apendicită,” a spus Nea Marin.

Publicul strâns la show a fost dezamăgit că nu l-a putut vedea pe Nea Marin, iar când Liviu Vârciu le-a dat vestea că îndrăgitul personaj s-a dus la București de urgență pentru operație, mulți au râs crezând că este o glumă. Din păcate nu era.

„Dacă nu știați, nea Marin a suferit și suferă de apendicită. Nu e glumă, aici e problema. Nu s-a simțit bine toată ziua de ieri și ziua de azi, acum este în drum spre București. Vom face acest spectacol fără brandul nostru și vă rog, aplauze pentru nea Marin care se află în avion la această oră. O să se uite la televizor și o să se bucure,” a spus Vârciu spectatorilor.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel