Sari la conținut

Verdict dur pentru Dan Capatos: „Sunt predispus la demență și Alzheimer”

Dan Capatos
Sursa foto: antena1.ro
Dan Capatos, dezvaluiri despre AVC-ul sufferit

Verdict dur pentru Dan Capatos. Prezentatorul TV a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre afecțiunile care i-ar putea pune punct carierei.

Dan Capatos a vorbit despre momentul în care și-a văzut moartea cu ochii,atunci cân a suferit un atac cerebral ischemic.

Prezentatorul TV nu are cum să uite acel moment, mai ales pentru că medicii l-au avertizat că este predispus la demență și Alzheimer.

În urma atacului suferit în urmă cu câțiva ani, când a fost paralizat pe partea stângă timp de 15 minute, Dan Capatos a fost diagnosticat cu risc crescut de a dezvolta afecțiuni neurologice.

Dan Capatos a suferit atacul cerebral ischemic în timp ce se afla în vacanță, cu familia sa. Încă de când era în avion a simțit că este ceva în neregulă cu el și s-a panicat în momentul a simțit că are partea stângă a feței paralizată.

Lumea nu știe că intru la bolnavi cronici!

„Doctorii mi-au spus ultima dată că sunt predispus în viitor la demență și Alzheimer. Lumea nu știe că intru la bolnavi cronici!

Am făcut atac ischemic tranzitoriu acum doi ani, când nu-mi mai simțeam jumătate de cap. Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă.

Avusesem puseu de tensiune, l-am simțit din avion, începea să-mi clipocească așa imaginea. Și asta din cauza hipertensiunii arteriale de care sufăr de mai multă vreme’, a declarat acesta, la Antena Stars, conform Viva.

Din păcate, afecțiunile neurologice de care suferă Dan Capatos pot avea cauze genetice. Mama prezentatorului TV a suferit un accident vascular cerebral atunci când vedeta avea 18 ani.

„Mama a făcut un accident vascular. Aveam 18 ani pe atunci, eu vorbeam de la Ploieşti. Doctorii îmi spuneau că e bine şi peste cinci zile m-au sunat şi mi-au zis să vin că are nevoie de însoţitor. Era legumă. Din fericire şi-a revenit’, a declarat prezentatorul TV, la acea vreme, în emisiunea ‘Un show păcătos’, de la Antena 1.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel