Sari la conținut

Veste proastă pentru fanii GODFATHER! Ce actor a murit…

The_Godfather_movie_horizontal_logo
Sursa: Wikipedia

Veste proastă pentru fanii „GODFATHER”! Ce actor a murit… Fanii trilogiei „Nașul”, celebrul film îndrăgit de generații au primit o veste foarte proastă.

„Nașul”, „The Godfather”, „Don Corleone”… este unul dintre cele mai apreciate filme din cinematografia mondială, succesul trilogiei fiind unul fabulos în cei 50 de ani de la lansarea primei părți.

Din păcate, fanii filmului au primit o veste proastă: un alt actor iubit a murit…

Potrivit Reuters, familia îndrăgitului actor a anunțat pe contul oficial de Twitter al acestuia, ieri, moartea celebrului gangster din filmul „Nașul”.

A murit miercuri seara…

Actorul James Caan, care a interpretat rolul gangsterului Sonny Corleone în filmul „Nașul”, a murit la vârsta de 82 de ani, a anunțat joi familia, într-un comunicat, conform Reuters, citat de digi24.ro.

În declarația postată pe contul oficial de Twitter al lui Caan, se precizează că actorul a murit miercuri seara. Nu a fost precizată cauza morții și nici locația.

 Actorul James Caan, care a interpretat rolul gangsterului Sonny Corleone în filmul „Nașul”, a murit. Foto: Profimedia Images

Actorul James Caan, care a interpretat rolul gangsterului Sonny Corleone în filmul „Nașul”, a murit. Foto: Profimedia Images

„Familia apreciază revărsarea de dragoste și condoleanțe sincere și vă cere să continuați să le respectați intimitatea în această perioadă dificilă”,

se arată în declarație.

Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar

Născut la New York, în cartierul Bronx, în 1940, James Caan l-a interpretat în 1972 pe Sonny Corleone în „Naşul”,

clasicul film al lui Francis Ford Coppola despre mafia italiano-americană.

Interpretarea i-a adus o nominalizare la Premiile Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar.

Într-unul din alte mari roluri ale sale, în „Misery” (1990), adaptare a cărţii lui Stephen King, el juca un scriitor sechestrat de o femeie diabolică interpretată de Kathy Bates.

Fanii au început să-și exprime tristețea …

Rețelele de socializare și motorul de căutare YouTube încep să se umple de regretele fanilor regretatului actor…

Moartea lui Sonny din film pare să fie la fel de plânsă de cei care au iubit trilogia, personajul care dădea „viață” filmului.

Actorul care l-a interpretat pe Sonny a murit, dar celebritatea sa va dăinui prin memoria fanilor.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel