Sari la conținut

Vestea momentului despre Simona Halep! „I-a pus drogurile cineva care i-a vrut răul!”. Nimeni nu se aștepta ca TOCMAI EL să facă aceste declarații

Simona Halep și Patrick Mouratoglou
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Simona Halep și Patrick Mouratoglou

Anunțul zilei despre Simona Halep! Toți fanii ei trebuie să știe. Unul dintre oamenii care au sponsorizat-o la începutul carierei sale a făcut noi dezvăluiri despre scandalul de dopaj în care este implicată campioana.

Prințul Dimitrie Sturdza, omul care a sponsorizat-o pe Simona Halep la începutul carierei sale, a făcut noi dezvăluiri despre scandalul de dopaj în care este implicată sportiva.

Fost jucător de tenis, actualmente un important om de afaceri, Dimitrie Sturdza garantează pentru corectitudinea Simonei Haep! Mai mult, omul care a sponsorizat-o pe Halep susține că cineva i-a făcut rău intenționat româncei.

„E o fată absolut extrordinară și pot să vă spun că nu cred în niciun moment că a luat drogurile alea. Sunt sigur că cineva i-a vrut răul și i-a pus drogurile!”, a afirmat Dimitrie Sturdza, în podcastul „Vreau să știu”, moderat de Cătălin Oprișan, chiar înaintea procesului pentru dopaj al Simonei Halep.

După ce a fost testată pozitiv la US Open 2022 la substanța numită Roxadustat, Simona Halep a spus că va lupta pentru a-și demonstra nevinovăția. Prima audiere a româncei va avea loc luna aceasta, la Tribunanul Sport Resolutions de la Londra.

Cum a fost convins prințul Dimitrie Sturdza să o sponsorizeze pe Simona Halep

Prințul Dimitrie Sturdza a povestit momentul în care a cunoscut-o pe Simona Halep și cum i-a câștigat constănțeanca încrederea:

„Eu și Viginia Ruzici (n.r. – fostul manager al Simonei) suntem foarte buni prieteni! Ea câștigase Roland Garros, o fată foarte drăguță, foarte frumoasă, foarte serioasă.

Și îmi telefonează într-o zi, îmi spune: ‘Tim, ascultă, pot veni să te văd? Vin cu o domnișoară care joacă foarte bine tenis și are nevoie de sponsorizare’. ‘Foarte bine, dacă spui tu că e bună! Dar să nu mi-o aduci pe una care doar vrea să se plimbe!’. Vine cu Simona în birou la mine, la Zurich. Simona mi-a făcut o impresie foarte bună, foarte bine crescută. Foarte drăguță.

Și am întrebat-o: ‘Dumneavoastră ce vreți?’. A răspuns: ‘Vreau să devin numărul 1 !’. I-am spus: ‘Da, ok!’. Cred că i-am dat 20.000 de euro pe an și fratele meu, Eric, la Geneva, aceeași treabă. A jucat cu sigla noastră pe piept. De atunci am mai văzut-o de două-trei ori, ne scriem la sărbători”, a mai spus Dimitrie Sturdza, fost campion al Elveției, la tenis, în peste 30 de rânduri.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel