sâmbătă, octombrie 1, 2022

Vestea tristă a dimineții. Oana Lis a făcut anunțul! Din păcate, starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a înrăutățit în ultima vreme și în momentul de față este dependent de soția sa.

Oana Lis a făcut publice câteva imagini recente cu soțul ei. Iată cum arată acum fostul edil al Capitalei.

Vestea tristă a dimineții. Oana Lis a făcut anunțul

„La greu rămâi cu Dumnezeu și cu foarte puțini oameni aproape. Așa când îl văd, e altfel decât când îl văd acasă. Normal că nu realizezi. Este foarte, foarte greu. Uneori știu că ar vrea să cedeze. Ar fi vrut să se opereze, dar era cu risc operația”, a declarat, joi seară, Oana Lis.

Te-ar mai interesa: Horoscop chinezesc luna OCTOMBRIE. Astrologul Anca...

Potrivit Capital, umorul și glumele făcute pe seama soției sale sunt cele care îl ajută pe Viorel Lis să treabă cu zâmbetul pe buze peste aceste momente grele. În prezent, doar Oana i-a mai rămas alături.

„Ce glume mi-a făcut alaltăieri…S-a prefăcut mort dimineață, dar așa, grav de tot. Nu se mai trezea, îl clătinam…Am mai trecut cu mătușa mea prin asta, am găsit-o în comă și m-am speriat. I-am zis: ‘În momentul ăsta, îți dau două palme dacă nu te trezești. Dacă e glumă, e momentul să încetezi cu gluma’”, a povestit Oana Lis.

Viorel Lis este extrem de afectat în momentul în care aude că oameni din generația lui mor. Totuși, Oana Lis încearcă să fie puternică în fața lui și îl încurajează întotdeauna.

Te-ar mai interesa: Emojiurile, la fel de eficiente ca scalele numeric...

„E dur și pentru el când vede că oamenii din generația lui mor. Îl văd când aude la știri la voi, când moare cineva sau se întâmplă ceva, plânge. Dar când vin eu în cameră, nu mai plânge. Ne ferim să plângem de față cu celălalt ca să-l întărim pe celălalt. Eu îl simt”, a dezvăluit Oana Lis, în cadrul emisiunii TV „Exclusiv VIP”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private