sâmbătă, iunie 25, 2022

Vestea tristă a zilei! A murit Victor Socaciu! Mesajul cutremurător al fostei sale soții, Marina Almășan: Drum lin, spre stele, unde îți doresc să-ți găsești pacea și liniștea.

Luni, 27 decembrie, Victor Socaciu a murit la vârsta de 68 de ani, într-un spital din București, unde se afla internat de circa o lună de zile.  Muzicianul, compozitorul, chitaristul, cântăreţul, realizatorul şi prezentatorul TV, dar şi politicianul şi diplomatul Victor Socaciu s-a stins din, în ciuda eforturilor depuse de medici de a-i salva viaţa.

Te-ar mai interesa: Depresie după avort spontan: 5 moduri de a face fa...

Marina Almășan, primele declarații despre Victor Socaciu. Veștile nu sunt bune deloc - IMPACT

Mesajul cutremurător al fostei sale soții, Marina Almășan: Drum lin, spre stele, unde îți doresc să-ți găsești pacea și liniștea

Anunțul oficial a fost făcut de Marina Almășan, fosta sa soție și mama băiatului său, pe pagina sa de Facebook.

„Îi sunt alături fiului meu, Victor, într-un moment greu al vieții sale.

Pierderea părintelui înseamnă, pentru un copil, pierderea uneia din cele două aripi, pe care le primim fiecare , la venirea pe lume.

Îi vor și NE vor rămâne amintirile frumoase ale familiei noastre, îmbrăcate în cântecele sale nemuritoare, care vor continua să-i bucure pe cei ce i-au prețuit muzica.

Drum lin, spre stele, Victor Socaciu, unde îți doresc să-ți găsești pacea și liniștea.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă cu creierul când bei vin sau țuică....

Fiul nostru, Victor Socaciu, va continua să-ți poarte numele. Și, dacă aici, pe pământ, te-au îndepărtat de el, poate de acolo, de sus, îi vei veghea mersul prin viață, alături de mine, de aici , de pe pământ…

Îți mulțumesc pentru cântecul pe care, candva, într-o altă viață, mi l-ai dăruit :

Reamintim că, în luna aprilie a acestui an, Victor Socaciu a fost internat în stare gravă cu Covid, într-o stare gravă, cu plămânii afectați într-un procent de 50%. Cântărețul a avut în acea perioadă nevoie de oxigen pentru a putea respira.

Te-ar mai interesa: Cele mai frecvente tipuri de cancer la tineri. Pre...

„Nu am amănunte despre cum se simte. Ştiu că a avut febră, şi-ar fi făcut un test care ar fi ieşit negativ, şi practic a întârziat internarea în spital. Asta ştiu. Nu am alte amănunte”, a declara la acea vreme Ducu Bertzi, potrivit Agerpres.

Victor Socaciu avea diabet. De asemenea, artistul a suferit, în urmă cu mai bine de 10 ani, o intervenție de transplant de rinichi.

Victor Socaciu, îndrăgostit de folk

Născut pe 14 ianuarie 1953 la Brașov, Victor Socaciu a provenit dintr-o familie de oameni simpli, dar „foarte deschiși”, după cum spunea chiar artistul în biografia sa, unde a mărturisit că era atât de impresionat de romanțele pe care i le cântau părinții săi, încât se ascundea sub masă și plângea – chiar dacă nu înțelegea ce însemna o iubire trecută.

Te-ar mai interesa: Cât de periculos este leșinul: 5 semne care alerte...

„Atracția mea față de folk a început în anul 1972, când l-am auzit la radio pe Mircea Florian cântând. El a fost cel care mi-a atras atenția asupra folk-ului autohton.

Mai citeam despre folk în revistele din acele vremuri. Și am început să scriu și eu cântece.

Cred că era locul în care mă puteam desfășura cel mai bine. Când eram în liceul, scrisesem un cântec care se numea „Frizerul”.

Te-ar mai interesa: Dormi cu luminile aprinse? Te poate face diabetic ...

Asta ca reacție la faptul că directorul școlii, de câte ori făceam un pocinog, ne tundea pe toți. Asta era măsura disciplinară pe care o lua”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private