Sari la conținut

Victor Socaciu, internat în stare gravă cu Covid. „Are plămânii afectați cam 50% și este pe mască de oxigen”

Victor Socaciu, internat în stare gravă cu Covid. „Are plămânii afectați cam 50% și este pe mască de oxigen”.

După ce a fost testat pozitiv cu coronavirus la sfârșitul săptămânii trecute, Victor Socaciu a ajuns la spital. Cântărețul are nevoie de oxigen pentru a putea respira, pentru că are plămânii afectați.

„Nu am amănunte despre cum se simte. Ştiu că a avut febră, şi-ar fi făcut un test care ar fi ieşit negativ, şi practic a întârziat internarea în spital. Asta ştiu. Nu am alte amănunte”, a declarat Ducu Bertzi, potrivit Agerpres.

În vârstă de 68 de ani, Victor Socaciu are diabet. De asemenea, artsistul a suferit, în urmă cu mai bine de 10 ani, o intervenție de transplant de rinichi.

Citeste si:

Are plămânii afectați cam 50% și este pe mască de oxigen

Cu doar câteva zile înainte de a fi testat pozitiv, Victor Socaciu a organizat la Breaza festivalul „Om Bun”, festival care are loc încă din 1991. Organizatorii au respectat regulile impuse de autorităţi, astfel că evenimentul s-a desfăşurat în mare parte în mediul online. Cu toate acestea, în sală s-au aflat aproximativ 20 de persoane. Colegii artistului cred că acolo s-a îmbolnăvit artistul.

„Are plămânii afectați cam 50% și este pe mască de oxigen. Nu este intubat. Am ajuns la concluzia că eu nu trebuie să mă duc, deoarece nu eram vaccinat. Acest festival ar fi trebuit să se țină la București, însă fiind scenariul acesta roșu la București, a optat pentru Breaza, în incinta primăriei de la Breaza”, a declarat Vasile Șeicaru, potrivit știrileprotv.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.