Sari la conținut

Vestea tristă a zilei de joi! A  murit Benone Sinulescu. Care a fost cel mai mare regret al vieții sale

Vestea tristă a zilei de joi! A murit Benone Sinulescu. Care a fost cel mai mare regret al vieții sale.

Joi, 18 noiembrie, a încetat din viață îndrăgitul interpret de muzică populară Benone Sinulescu. În vârstă de 84 de ani, artistul a murit la spital, în urma unei pneumonii care s-a complicat, pe fondul unor probleme multiple de sănătate.

Vestea tristă a zilei de joi! A murit Benone Sinulescu

Vestea a fost dată de profesorul Anton Hadăr, bun prieten al lui Benone Sinulescu, preşedintele Federaţiei Naţionale Sindicale Alma Mater, în direct la România TV.

„O veste groaznică. M-a sunat soţia lui acum 10 minute şi mi-a spus că s-a prăpădit. N-a murit de boala pe care o avea, care era spre vindecare, ci pur şi simplu dintr-o pneumonie. Înghiţise ceva şi nu a mai ieşit de acolo, nu mă pricep. A murit acasă, lângă soţie”, a declarat Anton Hadăr, la România TV.

Citeste si:

Artistul se afla internat în spital de duminică, iar starea sa s-a înrăutăţit continuu, decedând joi în jurul orelor 14:50. Avea mai multe probleme de sănătate, printre care şi o pneumonie are i-a fost fatală.

Reamintim că Benone Sinulescu a avut nevoie urgentă de intervenția medicilor, după ce a fost găsit căzut în casă, în luna iulie. Atunci medicii au reuşit să îl stabilizeze, a fost chiar şi la o cinică de recuperare.

Din păcate, de această dată, organismul lui Benone Sinulescu a fost prea slăbit, iar medicii nu au mai reuşit să facă nimic. Potrivit soţiei artistului, acesta devenise optimist în ultima perioadă şi spera că starea sa de sănătate se va îmbunătăţi. Dar de duminică, atunci când au apărut ultimele semne de neputinţă, starea sa a fost din rău în mai rău.

Interpretul de muzică populară s-a temut să meargă la spital

Soția lui Benone Sinulescu a declarat pentr impact.ro că artistul n-a vrut sub nicio formă să meargă la spital, din cauza pandemiei de coronavirus.

„Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza Covid-19. A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmormânta la Eternitatea.

El este în casă acum, în pat, așteptăm firma mortuară să vină, sunt distrusă de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el înapoi nimeni nu îl mai întoarce!”, a declarat Elena Sinulescu.

Care a fost cel mai mare regret al vieții sale

Cel mai mare regret al interpretului de muzică populară a fost acela că nu a avut copii, după cum el însuși mărturisea în urmă cu ceva ani.

„Ne-am dorit foarte mult să devenim părinţi, însă viaţa nu a fost atât de darnică cu noi pe acest plan. Am avut parte de tot ce ne-am dorit, dar nu am reuşit să avem copii. Am încercat de nenumărate ori, însă, din nefericire, soţia mea nu a putut ţine niciuna dintre cele cinci sarcini. Stiţi cum este, speranţa moare ultima, dar în viaţa nu le poţi avea chiar pe toate”, a mărturisit artistul în urmă cu ceva timp, potrivit Wowbiz.

Benone Sinulescu s-a născut pe 24 mai 1937 la Buzău. A fost un interpret român de muzică populară din comuna Siriu, județul Buzău. De-a lungul carierei sale, a colaborat cu diverși interpreți de muzică populară printre care Irina Loghin. După 1989, a abordat și stilul etno-dance și colaborat în acest sens cu formația Ro-Mania.

Dumnezeu să-i ierte păcatele și să-l odihnească în pace!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.