Sari la conținut

Care este, de fapt, starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Soția artistului, scandal cu fostul impresar: „Nu a fost găsit inconștient!”/ „Domnul Arafat s-a pus la dispoziţia noastră”

Care este, de fapt, starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Soția artistului, scandal cu fostul impresar: „Nu a fost găsit inconștient!”/ „Domnul Arafat s-a pus la dispoziţia noastră”

Vestea că îndrăgitul interpret de muzică populară Benone Sinulescu a avut nevoie urgentă de intervenția medicilor, după ce a fost găsit căzut în casă,i-a șocat pe toți cei care-l iubeau și îl apreciau. Vestea a fost făcută publică de fostul său impresar, Ionuț Pavel.

Potrivit spuselor impresarului său, artistul a fost găsit inconștient sâmbătă, pe 10 iulie, vorbe care au fost dezmințite de soția artistului, printr-un mesaj publicat pe contul de socializare al interpretului de muzică populară.

Impresarul lui Benone Sinulescu: „Domnul Arafat s-a pus la dispoziţia noastră”

Impresarul susținea că, deși a fost găsit inconștient în casă și mai apoi stabilizat de către medicii ardeleni, viața lui Benone Sinulescu ar fi în continuare în pericol, pentru că familia refuză tratamentul de specialitate salvator.

„Pot să dau o veste bună şi una proastă. Cea bună este că viaţa lui a fost salvată. Cea proastă…e în felul următor. Domnul Arafat s-a pus la dispoziţia noastră şi s-a ajuns la vechiul său medic cardiolog, care stabilise mai multe probleme… Cea mai gravă problemă, are o arteră 80 % astupată ş o arteră coronară e aproape astupată.

Trebuie operat de urgenţă, dar se aşteaptă de 24 de ore. Soţia dânsului se opune tuturor celor din acest departament de situaţii de urgenţă ca să fie dus la Timişoara. Până cum nu am vrut, este a doua oară când dânsa se pune paravan la starea de sănătate a maestrului şi nu ştiu ce să cred. Conform legii, fiecare decide pentru el”, a declarat Ionuț Pavel, potrivit ProTV.

Care este, de fapt, starea de sănătate a lui Benone Sinulescu

În replică, soția îndrăgitului intrepret de muzică populară a transmis un mesaj pe contul de Facebook al lui Benone Sinulescu. Aceasta a clarificat, pentru început, care este adevărata stare de sănătate a acestuia. Totodată, a mai spus că atitudinea de care Ionuț Pavel a dat dovadă în această situație, demonstrează clar motivul pentru care acesta nu face parte din cercul de prieteni ai artistului.

„Dragi prieteni, admiratori ai lui Benone Sinulescu,

Avand in prim-plan preocuparea pentru starea de sanatate a sotului meu, pe de o parte, dar si dorinta acestuia de a expune publicului doar actul artistic si mai putin problemele de sanatate specifice varstei, am evitat mediatizarea situatiei medicale a sotului meu.

Totusi, situatia impune cateva precizari:

In urma cu cateva saptamani, sotul meu a fost consultat la o clinica de specialitate din Timisoara de catre un medic, profesor universitar, a efectuat analize medicale inclusiv computer tomograf si urmeaza un tratament pentru afectiunea cronica constatata”, a scris Elena Sinulescu pe Facebook.

Soția artistului: „Benone Sinulescu nu a fost găsit inconștient, ci a căzut și nu a dorit să fie internat”

De asemenea, Elena Sinulescu a mai spus că Benone Sinulescu nu a fost găsit inconștient, ci doar a căzut, motiv pentru care nu și-a dorit să fie internat. Dar pentru că starea de sănatate a artistului s-a degradat în cursul zilei de sâmbătă, în urma unor discuții purtate cu un medic universitar de la Spitalul Județean Arad, artistul a mers la o reevaluare în cadrul unității medicale.

„In dimineata zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost gasit inconstient ci a cazut si nu a dorit sa fie internat.

Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Barzava, neputand sa il ridic si din dorinta de nu fi expus intr-o situatie nefavorabila imaginii publice, impreuna am stabilit sa solicitam o ambulanta de la o clinica privata, in care a fost internat temporar si a continuat tratamentul, beneficiind de conditii medicale de calitate.

In ziua de sambata starea de sanatate s-a inrautatit si in urma discutiei cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Judetean Arad, care ii cunostea afectiunile, i-a recomandat o reevaluare in cadrul acestui spital.

In acest timp, fostul impresar Ionut Pavel, fara a ma fi intrebat despre starea sotului meu si fara a ne solicita acordul, a raspandit in presa informatii nedocumentate false, defaimatoare privind modul in care familia il ingrijeste pe “Nea Beni”

Se dovedeste ca Beni pe buna dreptate nu il considera o persoana din cercul de prieteni si a incetat relatiile profesionale de mai mult timp cu acesta.

Va multumim pentru aprecierile si gandurile bune si sa ne rugam cu totii pentru sanatatea indragitului Benone Sinulescu”, a mai scris soția interpretului de muzică ușoară.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: