Sari la conținut

Vești bune pentru nostalgici: Se lansează o nouă serie a filmului „Liceenii”

Vești bune pentru nostalgici: Se lansează o nouă serie a filmului „Liceenii”! Ce actori surpriză vor interpreta personajele Dana, Mihai, Ionică…

Criticul de film Irina Margareta Nistor a venit cu o veste excelentă pentru cei care au iubit filmul „Liceenii”. Ei bine, s-ar părea că o nouă serie a filmului „Liceenii” va apărea în curând.

Invitata lui Răzvan Petre în emisiunea DE10XRomânia, pe frecvențele Radio România Regional, Irina Margareta Nistor a vorbit cu mult entuziasm despre noua serie „Liceenii”.

Protagonişti vor fi nimeni alţii decât băiatul şi fata lui Ştefan Bănică Jr. Alături de ei va putea fi văzut şi nepotul regretatului regizor al filmului, Nicolae Corjos.

”Vestea bună este că va apărea a nouă serie a filmului Liceenii. Cu aceleași persoane, cu băiatul lui Mihai, cu băiatul și fata lui Ștefan Bănică Jr. și cu nepotul lui Corjos, care este muzician și foarte frumos.

Încă nu știu cine va fi regizorul. Va fi o referire la Ion Caramitru. Scenariul este făcut”, a declarat criticul de film într-o emisiune la radio, potrivit bucurestifm.ro.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel