luni, octombrie 3, 2022

Alexandru Arșinel a ajuns, din nou, la spital și starea lui este una gravă. Personalul azilului în care este internat a dat alarma și i-a contactat toată familia. 

Artistul a fost transportat de la azilul în care era internat la spital. În ultima vreme, marele actor a trecut printr-o serie de probleme medicale care l-au adus de multe ori la spital pentru îngrijiri de specialitate.

El a fost nevoit să renunțe la teatru, marea sa pasiune, iar membrii familiei au decis să-l interneze într-un azil. Acolo beneficiază de supraveghere și îngrijiri la orice oră din zi și din noapte. Asistentele care se ocupau de celebrul actor au realizat că ceva este în neregulă cu el, mai ales că acesta se plângea mereu de mari dureri.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă dacă mănânci gutui zilnic. Benefici...

Imediat au fost anunțați membrii familiei cu privire la starea lui, iar o ambulanță l-a transportat de urgență la spital.
Marele artist al României a fost dus de urgență la un spital din Centrul Capitalei. O echipă de medici și de asistente îl monitorizează și îl tratează în aceste clipe.

Reprezentanții azilului: Nu putem comenta nimic, dacă dânsul mai trăiește sau nu

Alexandru Arșinel este supus mai multor analize și controale, iar cadrele medicale au grijă ca acesta să beneficieze de cel mai bun tratament pentru a se pune cât mai repede pe picioare.

„După ce asistentele și persoanele care îl îngrijesc pe Arșinel au descoperit că maestrul se simțea rău, ar fi fost imediat contactată familia dânsului și toată lumea s-a mișcat cât mai repede, ca actorul să fie dus la un spital central, unde să fie controlat și tratat”, au declarat persoane apropiate, conform Cancan.

Te-ar mai interesa: Curățarea plămânilor acasă. Rezultatele apar imedi...

Fiii lui Alexandru Arșinel l-au internat în azil, apoi le-au pus o condiție clară angajaților instituției. Astfel că nimeni de acolo nu are voie să divulge informații cu privire la starea de sănătate a acestuia. Cu doar câteva zile în urmă, reprezentanții azilului au fost contactați și întrebați despre cum se simte maestrul, iar răspunsul lor a fost cât se poate de ferm:

„Nu avem voie să dăm acceptul absolut niciunei persoane, fără acordul fiilor săi, să ia legătură cu domnul Arșinel. Nu putem comenta nimic, dacă dânsul mai trăiește sau nu. Nu avem voie să dăm nicio informație despre starea dânsului și nici să lăsăm pe cineva să ia legătura în vreun fel cu el. Puneți-vă în situația fiilor lui! Discutați cu fiii lui!”, au spus angajații ai azilului pentru sursa menționată mai sus.

Te-ar mai interesa: Câte grade are în casă ministrul Energiei: Nu stau...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private