duminică, august 14, 2022

Veteran de război, vindecat de Covid: „La 99 de ani trăiesc minunea de a mă întoarce acasă sănătos”

Eroul Laurean Deac din Alba Iulia, în vârstă de 99 de ani, a luptat pe frontul de Est în al Doilea Război Mondial și a fost în prizonierat, timp de patru ani, în lagăre din Asia Mică. Din păcate, domnul Deac a trecut în ultimele trei săptămâni printr-o grea luptă de supraviețuire.

Veteran de război, vindecat de Covid

„Au fost zile grele de suferință, iar personalul medical din cadrul Secției de Boli Infecțioase din Alba Iulia a fost reticent în privința vindecării sale, având în vedere evoluția acestei boli, dar și vârsta sa înaintată.
Virusul pandemic nu i-a ocolit familia, iar fiul și nora sa, îmbolnăvindu-se și ei, i-au fost alături în aceeași suferință. Pentru veteranul de război, Laurean Deac, în această bătălie, nicio zi nu a fost ca alta. Nădejdea în Dumnezeu, rugăciunile celor dragi și ai cunoscuților, mănunchi de gânduri bune îndreptate în permanență spre el din partea multor oameni, alături de grija deosebită de care a avut parte în spital, din partea întregului personal medical, ni-l redau, astăzi, sănătos și victorios pe Laurean Deac, din războiul cu acest virus nemilos”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Cercului Militar Alba Iulia.

 Laurean Deac: „La 99 de ani trăiesc minunea de a mă întoarce acasă sănătos”

Vindecat de Covid, veteranul de război Laurean Deac a mulțumit întregului personal medical și auxiliar din cadrul Secției de Boli Infecțioase din Alba Iulia. Dintre aceștia fac parte
  • Medic șef secție: dr. Maniu Corina Liana
  • Medic curant: dr. Miclea Flavius
  • Medici: Dr. Kast Hannelore, dr. Crișan Simona, dr. Curcă Adina, dr. Timpea Dorel,
  • Asistent Șef: Vilcan Marcela
  • Asistente medicale: Albu Oana, Andonie Mihaela, Bora Ioana, Bobitan Marinela, Buciuman Natalia, Chira Mariana, Cotofenci Anamaria, Ciulea Extera, Daian Bogdan, Mariș Elena, Neamțu Marilena, Popa Istina, Rasinariu Monica, Suciu Monica, Solomon Adela, Sintoma Gianina, Zgiia Petronela.
  • Personal auxiliar:Bocanciu Nicoleta, Cozma Adela, Costea Rodica, Doț Livia, Petraș Luminita, Tirlea Florina, Uscă Maria, Bojor Cosmina, Cosma Felicia, Costea Ionela, Hada Petronela, Rusan Daniela, Rotar Aurelia, Patrinjan Marcela
  • Registratoare : Lipovan Rodica, Negotiu Alina
  • Studenți voluntari: Popa Ioana, Duță Emilia
„Mulțumesc lui Dumnezeu că m-a vindecat și tuturor celor din spital care m-au îngrijit atât de bine. Astăzi, trăiesc minunea de a mă întoarce sănătos acasă și să îi revăd pe toți cei dragi”, a spus eroul Laurean Deac.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private