sâmbătă, octombrie 1, 2022

Anumite alimente sunt cunoscute pentru efectele lor benefice asupra anumitor funcţii ale organismului. Nutriționistul Luiza Pîrvu spune ce alimente sunt bune pentru potență.

1. Stridii. Sunt cea mai bună sursă de zinc, nutrient-cheie în creşterea apetitului sexual şi stimularea producţiei de spermă. „Fludiul seminal conţien spermă. De aceea, un nivel scăzut de zinc a fost asociat cu o producţie scăzută de spermă”, explică nutriţionistul.

Te-ar mai interesa: Weekend 1-2 octombrie: Evenimente cu intrare liber...

2. Ţelină. Ţelina este denumită „viagra naturală”, datorită conţinutului de androsteron, un hormon natural produs de bărbaţi, care se eliberează prin transpiraţie şi al cărui miros amplifică dorinţa sexuală a femeilor. În plus, are efect vasodilatator.

3. Miere. Mierea conţine vitamina B, care poate creşte nivelul de testosteron din sânge, hormon care creşte apetitul sexual atât la femei, cât şi la bărbaţi.

4.Ginseng. În medicina chineză este folosit de mult timp ca afrodisiac, iar noi studii au descoperit că tabletele de ginseng pot îmbunătăţi semnificativ viaţa sexuală a bărbaţilor.

Te-ar mai interesa: Ce să nu aștepți niciodată de la alții. Dezamăgiri...

Bărbaţii cu probleme de erecţie şi-au îmbunătăţit performanţele în dormitor după doar 8 săptămâni de când au început să ia ginseng, conform unui studiu sud coreean care a implicat peste 100 de bărbaţi diagnosticaţi cu disfuncţie erectilă. După 8 săptămâni în care le-au fost administrate tablete de ginseng, cercetătorii au observat o mică, dar semnificativă îmbunătăţire.

Te-ar mai interesa: Îți plac pipotele de pui? Iată cât de benefice sun...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private