duminică, ianuarie 24, 2021
Maria Mocanu

Vibrația universală a lunii septembrie 2020. Vibrația universală a lunii septembrie 2020 este 4. Acest asopect va pune un accent deosebit pe ordine si disciplina. Pășim într-o luna practică, caracterizata prin munca intensă. O analiza atenta a tuturor problemelor care pot aparea vă este prezentată de Adriana-Astro.

Rabdarea este cuvântul cheie. Vibratia 4 este adesea simtita ca o piatra de moara ( grea!!!, trebuie sa o caram cu noi …) indiferent unde apare, nimic nu este oferit gratuit, totul devine mai greu, solicitant, strecurandu-se si cateva obstacole. Aceasta luna aduce lectii de invatat in privinta organizarii, planificarii lucrurilor pe termen lung.

Avem nevoie de perseverenta si eforturi repetate

Trebuie sa invatam sa facem o distinctie clara intre baloanele de fier si cele care pot zbura. Pot aparea unele probleme legate de finalizarea unor proiecte deoarece viziunea poate fi una haotica. Avem nevoie de perseverenta si eforturi repetate. Efortul persistent este cheia pentru bogatia viitoare.

Numarul 4 simbolizeaza creatia, inclusiv cele patru directii (nord, sud, est, vest), cele patru anotimpuri (iarna , primavara, vara, toamna), cele patru elemente (pamant, apa, foc, aer) Crucea, etc.

Citește continuarea….