Sari la conținut

Viceprimar din Cluj, găsit spânzurat. Bărbatul dispăruse de acasă de două zile.

Viceprimar din Cluj, găsit spânzurat. Zi neagră pentru locuitorii comunei clujene Suatu. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic! Viceprimarul localității a fost găsit fără suflare, duminică, într-o zonă la marginea satului.

Nagy Ştefan, în vârstă de 49 de ani, fusese dat dispărut cu două zile în urmă, când a plecat spre Primărie și nu s-a mai întors acasă. A fost căutat trei zile consecutiv, atât de poliție și jandarmi, cât și de familie și săteni, inclusiv cu drone și câini de urmă.

Viceprimarul din Suatu, Nagy Stefan, gasit fara suflare! Detaliile sunt dramatice | Cluj-Napoca | Ziare.com

 

Viceprimar din Cluj, găsit spânzurat. Bărbatul dispăruse de acasă de două zile

O adevărată desfășurare de forțe pe străzile din localitate, dar și în împrejurimi. Încă de la ora 8:30, în această dimineață, oamenii s-au strâns în centrul satului pentru a începe căutările. Aceștia au apelat și la drone pentru a survola zona de sus, cât și la câinii de urmă.

„Azi, în jurul orei 10:30, bărbatul de 49 de ani, din comuna Suatu, judeţul Cluj a fost găsit fără viaţă, spânzurat. Cadavrul acestuia a fost identificat în extravilanul localităţii Suatu, judeţul Cluj, în urma unor evaluări primare, fără semne vizibile de violenţă”, se arată într-o informare trimisă de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj.

Conform aceleiaşi surse, cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei, cercetările fiind continuate în cadrul unui dosar penal de ucidere din culpă.

Primarul comunei Suatu, Szobo Mihaly, declarase că nu l-a mai văzut de joi pe viceprimar.

„Joi dimineaţă a venit la lucru, am discutat cu el, eu am fost la medic apoi. După-amiază a plecat acasă, am încercat să vorbesc cu el prin telefon, nu mi-a răspuns. Vineri dimineaţă nu a mai venit la seviciu, nu l-am mai văzut de atunci”, a spus primarul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel