joi, februarie 2, 2023

Cât de trist! Uitați de rude și de prieteni, doi bătrâni au fost descoperiți morți în casă, de Crăciun.

Două cazuri parcă trase la indigo au bulversat Italia, reamintind mai mult ca niciodată că omul e născut să trăiască în comuniune, că fără prieteni, rude, fără familie, viața e tristă și fără sens, la fel ca și moartea.

De Crăciun, doi pensionari din orașe diferite au fost găsiți morți în casă, în stare avansată de putrefacție.

Te-ar mai interesa: Care este legătura dintre kilogramele în plus și t...

Uitați de rude și prieteni, cei doi, unul din orașul Bari, iar celălalt din Manduria, erau decedați de mai multă vreme.

Doi bătrâni au fost descoperiți morți în casă, de Crăciun

Trupul neînsuflețit al unui bătrân de 83 de ani a fost găsit duminică, 25 decembrie, în stare avansată de descompunere într-un apartament din Bari (Puglia).

Potrivit rotalianul.com, pensionarul locuia de unul singur într-un apartament din via Papalia, în cartierul Japigia din localitatea amintită.

În mod ironic, cadavrul bărbatului a fost găsit în dimineața zilei de Crăciun, chiar de unul dintre cei doi fii ai săi, care trăiește în altă localitate, dar s-a întors la Bari pentru sărbători.

Te-ar mai interesa: Mituri sau Realitate? Dacă nu te îmbraci gros, poţ...

Decesul bătrânului datează de acum o lună, însă autopsia va stabili cu exactitate cauza și data decesului. Conform medicului legist, starea avansată de descompunere arată că bătrânul era mort de cel puțin câteva săptămâni. La fața locului au sosit carabinierii, polițiștii și pompierii.

Nimeni nu se mai interesase de soarta lor, de mult timp

Aceeași dramă s-a repetat și la Manduria, în provincia Taranto. Aici, un cetățean de origine germană, în vârstă de 70 de ani, a fost găsit fără viață în seara de Crăciun într-o casă de pe via del Santuario dei Santi Medici, la aproximativ un kilometru de oraș.

Te-ar mai interesa: Cine este soția lui Gigi Becali?! Marele secret al...

Cadavrul, într-o stare avansată de descompunere, zăcea pe podea, lângă pat. Bărbatul era mort de cel puțin o lună de zile.

Carabinierii au fost anunțați de niște amici care au mers la domiciliul pensionarului la cererea unor rude care locuiesc în Germania și care erau îngrijorate pentru că acesta nu răspundea la telefon.

În cele din urmă, carabinierii au spart ușa și l-au găsit pe pensionar fără suflare, în dormitor, întins pe podea. Nu s-au găsit urme de violență și era cunoscut faptul că bărbatul suferea de probleme cardiace.

Te-ar mai interesa: Care sunt efectele cortizolului asupra organismulu...

El hotărâse în urmă cu mai mulți ani să se stabilească la Manduria, unde locuiau și niște prieteni de familie și renovase vila de pe drumul care duce la Sanctuar.

Trupul neînsuflețit va fi restituit surorii sale care locuiește în Germania.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private