marți, octombrie 4, 2022

Victor Ciutacu: Experiență de coșmar din vacanță. Ce a pățit jurnalistul după ce a zburat cu o nouă companie aviatică low cost, nou intrată pe piață.

 

Victor Ciutacu a povestit coșmarul prin care a trecut după ce a zburat cu o companie aviatică recent intrată pe piață.

„Ce poate fi mai înălțător decât ca, după o săptămână de concediu linistit, înainte cu o oră de a pleca spre aeroport, să te anunțe agenția să nu te grăbeşti, fiindcă new-entry-ul aviatic HiSky anunţă o întârziere de minim 245 minute? Din Antalya la Otopeni, nu din fundul Asiei exotice…

Te-ar mai interesa: Sărbătoare importantă: Ce sfânt prăznuiește Biseri...

Motivele? intre altele, pentru că de la Bucureşti a plecat cu patru ore întârziere, timp în care a schimbat o roată la locul faptei, ca la service-urile săteşti, şi s-au bătut un pic călătorii la poartă.

Vacanță cu peripeții

Şi fiindcă, într-o singură zi, aceeași aeronavă face, legat, București-Antalya, Antalya-Baia Mare, Baia Mare-Antalya, Antalya-Bucureşti. Într-un final, in loc de 17:40, am decolat la 22:40.

Şi am aterizat un pic după miezul nopții, cu o întârziere de peste patru ceasuri juma, chiar spre cinci.

Ca să fie lucrarea completă, am mai stat un ceas bătut pe muchie şi la bagaje, că păream odihniţi şi plini de viaţă.

Te-ar mai interesa: Nu te-ai fi găndit că acest aliment duce la Alzhei...

Fără mare nădejde, deşi nu suntem reclamagii de vocaţie, o să cerem despăgubiri. Ceea ce ar trebui să facă toată lumea. De undeva, bătaia de joc a companiilor aviatice trebuie curmată…

FIBULA AIR TRAVEL HiSky,” menționează Ciutacu pe Facebook.

Și pe aeroportul Otopeni…, ce să vezi?

Nici la sosirea în România, pe aeroportul Otopeni, lucrurile nu s-au îmbunătățit. Ciutacu a fost „certat” de o angajată a aeroportului și chiar amenințat cu poliția, pe motiv că și-a pus bagajele pe locurile pentru mașinile oficiale.

Te-ar mai interesa: Câte grade are în casă ministrul Energiei: Nu stau...

„Ca să fie treaba oablă, la 1 noaptea, frânţi, a trebuit să mai suportăm şi isteriile unei creaturi bizare, angajată firma de pază care deserveşte Aeroportul Henri Coanda Bucuresti.

Ne-a anunțat strigat şi agresiv că nu avem voie „să parcăm” bagajele pe locurile destinate maşinilor oficiale, ne-a amenințat cu poliția și ne-a zis sfidător că, de când cu străinătatea, ne-am luat lumea în cap,” scrie Victor Ciutacu pe pagina sa de socializare, citat de DC News.

Te-ar mai interesa: Ce să mănânci dacă ai peste 50 de ani. Întărește o...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private