marți, iunie 28, 2022

Video viral. Brinlee Miles, din Utah, SUA, a postat pe internet imagini cu felul în care arăta soțul ei înainte de programarea la medicul dermatolog. Femeia încercuise cu pixul mai multe alunițe, pe care le considera suspecte, de pe pieptul și de pe spatele bărbatului. Medicul a intrat și el în jocul ei și a scris concluziile și recomandările tot pe pielea bărbatului. Astfel că, pentru fiecare aluniță încercuită, dermatologul a explicat ce e în neregulă, scrie dailymail. 

Te-ar mai interesa: Ciroza: Alimente de EVITAT pentru a salva ficatul ...

O soție îngrijorată din Utah, cu o atenție incredibilă la detalii, și-a trimis soțul la dermatolog cu mai multe alunițe încercuite cu pixul, pentru a fi verificate de medic,  Medicul a făcut și el însemnări lângă fiecare dintre alunițe, indicând dacă acestea sunt în regulă sau dacă au necesitat biopsiere.

Așa l-am trimis pe soțul meu la dermatolog’, a scris Brinlee în videoclipul, care a fost postat pe 30 noiembrie pe internet.

Ea întoarce camera către soțul ei, care este fără cămașă. Pe trunchiul lui sunt mai multe alunițe, dintre care câteva au fost încercuite cu pixul, direct pe piele.

Te-ar mai interesa: Dieta minune a călugărilor japonezi: 10 kilograme ...

Mai târziu, Brinlee l-a filmat întorcându-se acasă, scriind: „Și așa l-a trimis înapoi lol”.

 

Dermatologul a răspuns îngrijorărilor soției sale scriind lângă fiecare dintre alunițele încercuite, indicând care sunt în regulă – și care sunt îngrijorătoare.

Videoclipul lui Brinlee a devenit viral cu 6,4 milioane de vizionări – și o mulțime de comentarii de la spectatori amuzați.

Te-ar mai interesa: VITAL pentru HEMOFILIE, arși, ambulanțe, zone de r...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private