duminică, iunie 13, 2021

Nu există vaccin pentru noul virus “proaspăt” transmis la om; persoanele care s-au vaccinat în acest sezon rece nu sunt protejate în niciun fel suplimentar împotriva acestui nou virus, atenționează medicul

Adina Alberts.

Domnia sa face parte din categoria medicilor activi în mediul online, care încearcă să schimbe mentalități sau obiceiuri proaste, venind în întâmpinarea oamenilor cu sfaturi cât se poate de actuale.

În ultima sa postare pe Facebook, Adina Alberts atenționează populația în legătură cu noul virus Wuhan apărut în China, dar și cum să ne creștem imunitatea, atât de necesară în perioade de epidemii virale.

Iată postarea integrală a Adinei Alberts:

”CORONAVIRUSURILE, un grup de virusuri despre care am mai auzit si in anii trecuti, sunt virusuri care provin initial de la animale si care

au impact patologic, de regula, de nivel mediu in randul populatiei.

Adica imbolnavirile oamenilor sunt cel mai adesea de intensitate moderata, producand simptomele bine cunoscute ale gripei! Au existat in trecut epidemii cu coronavirusuri de la animale diverse precum dromaderi, zivete sau pasari! Si vor mai exista si in viitor!

Deci, doar atunci cand coronavirusurile trec pentru prima data de la animale-oricare ar fi ele- la oameni, apar aceste epidemii de intensitate mare, cum este si cazul situatiei creata recent in China! De altfel medicii francezi care trateaza cele doua cazuri aparute

la Paris, declara ca “boala pare sa fie mai putin serioasa decat cele similare aparute in anii trecuti”!

Prin urmare, nu exista vaccin pentru noul virus “proaspat” transmis la om; persoanele care s-au vaccinat in acest sezon rece nu sunt protejate in niciun fel suplimentar impotriva acest nou virus.

Singura masura de protectie utila este MASCA medicala care sa acopere ATAT GURA CAT SI NASUL!

Evitarea zonelor aglomerate, a spatiilor mai stramte cu mai multe persoane sau a persoanelor care prezinta deja simptome gripale, reprezinta manevre de protectie personala la indemana oricui!

Spalatul pe maini, cat mai des, este evident, de importanta vitala. Dar si dezinfectia cailor aeriene superioara, si in special a nasului, are beneficii majore! Exista in comert spray uri nazale cu rol de protectie impotriva microorganismelor, fie pe baza de apa marina (deci sarata), fie pe baza de uleiuri esentiale!

Cresterea imunitatii organismul si a rezistentei acestuia la infectii de orice fel, o puteti obtine prin administrarea zilnica de:

-Vitamina C, 2 grame

-Echinaceea, 2 grame

-Catina, 2 grame

-Ceai de cimbrisor

-Ceai de ghimbir”, conchide medicul Alina Alberts pe Facebook.

Sfaturile medicilor sunt binevenite mai ales în sezonul rece, când suntem năpădiți de viroze respiratorii și gripă.

Ultimele stiri

Parteneri