Sari la conținut

Vitamina pe care să o consumi zilnic pentru a scăpa de bărbia dublă

gusa
sursa foto: arhiva doctorul zilei
remedii gusa

Vitamina E este considerată un antioxidant care luptă împotriva radicalilor liberi care deteriorează celulele organismului, care sunt legate de ridurile și liniile de expresie și, prin urmare, de îmbătrânirea prematură, concluzie la care a ajuns site-ul MedlinePlus.

De aceea, consumul de vitamina E este esențial pentru ca supărătoarea bărbie dublă să dispară, potrivit ziarului peruan La República.

Această substanță este „cel mai important aliat în procesul de eliminare a bărbiei duble prin alimentație, deoarece are proprietăți care contribuie la fermitatea și elasticitatea pielii”, citează ziarul.

În cadrul alimentației este important să ingerăm vitamina E și de aceea același portal oferă să cunoaștem alimentele care sunt bogate în această substanță:

  • Uleiurile vegetale de porumb (cum ar fi uleiurile de germeni de grâu, de floarea-soarelui, de șofrănel, de porumb și de soia).
  • Fructe cu coajă lemnoasă, cum ar fi nucile, migdalele, alunele, alunele, printre altele.
  • Semințe de floarea-soarelui.
  • Legume cu frunze verzi, cum ar fi spanacul și broccoli.

Vitamina pe care să o consumi zilnic pentru a scăpa de bărbia dublă

Capacitatea antioxidantă a vitaminei E face din această moleculă un scut împotriva agenților nocivi, în special a radiațiilor solare și a poluării. Rolul său de barieră protectoare, alături de acțiunea antiinflamatoare, o face o opțiune valoroasă pentru calmarea și regenerarea pielii deteriorate sau cu tendințe acneice.

Citeste si:

De la delicioasele avocado la migdale, vitamina E se găsește într-o varietate de opțiuni delicioase și sănătoase. Combinarea unei diete echilibrate cu aplicarea de produse cosmetice îmbogățite cu vitamina E va aduce toate beneficiile pe care această substanță miraculoasă a tinereții le are de oferit.

Acesta este motivul pentru care vitamina E se evidențiază ca o resursă prețioasă. Alegând produse de îngrijire facială și consumând alimente bogate în această vitamină, alegeți o frumusețe durabilă – o frumusețe care vine din interior și strălucește în exterior. Vitamina E este un aliat tăcut și puternic, care promite în scurt timp o piele mai radiantă, mai sănătoasă și mai tânără.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.