luni, ianuarie 30, 2023

Vive la France! Ministrul Sănătății s-a vaccinat anti-covid în fața națiunii.

Doar aproximativ 3% din populația franceză a primit cel puțin o doză de vaccin COVID-19, conform la statisticile de astăzi de la guvernul fiecărei țări. Într-o încercare de a impulsiona cetățenii francezi să accepte campania de vaccinare anti-covid, guvernul francez a urmat îndeaproape strategia urmată și de celelalte țări europene. 

Te-ar mai interesa: Alimentul care scade cu 60% riscul de cancer pancr...

Prin urmare, într-un moment televizat, Olivier Véran, ministrul francez al Sănătăţii, a fost vaccinat luni cu prima doză de vaccin împotriva covid-19, într-un centru spitalicesc la Melun, în Seine-et-Marne, potrivit lbgtqnation.com.

Vive la France! Ministrul Sănătății s-a vaccinat anti-covid în fața națiunii

Dar, în loc să-și suflecve mâneca sau să apară într-o cămașă cu mânecă scurtă sau cu fantă, așa cum au făcut omologii săi europeni, Véran s-a dezgolit în fața Franței. O infirmieră l-a vaccinat pe ministrul Sănătăţii.

10 of the funniest things people said about the French health minister's semi-topless vaccine pose

„Îmi spuneţi când înţepaţi?”, a întrebat-o ministrul.

Infirmiera i-a răspuns că tocmai a făcut-o.

„Foarte rapid, nu am simţit nimic”, s-a arătat încântat Olivier Véran, care şi-a pus la loc cămaşa şi cravata.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă dacă iei o linguriță de oțet înaint...

Înainte de vaccinare, au fost uni întregi în care a fost bălăcărit pe rețelele de socializare că nu se vaccinează anti-covid. Oamenii spuneau că ministrul Sănătății se teme că vaccinul este periculos. După vaccinare, ministrul Sănătății francez a fost acuzat că a „furat” vaccinul de la altcineva. Cineva care ar fi avut mai multă nevoie de el.

Au existat, însă, și francezi care au comentat cu totul altceva decât vaccinarea în sine. Mulți au apreciat faptul că Olivier Véran părea că a petrecut câteva luni bune în sala de sport. Chiar înainte să se dezgolească în fața camerelor de luat vederi.

Te-ar mai interesa: Alimentația în funcție de grupa de sânge. Care sun...

„Continuăm să recomandăm vaccinarea cu vaccinul AstraZeneca, care protejează împotriva a 99% din virusurile prezente în țara noastră. Îi încurajez pe toți asistenții medicali să se vaccineze în spitalele lor, în centrele de sănătate și în toate locurile disponibile, pentru a se proteja cât mai repede posibil”, a transmis Véran.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private