Sari la conținut

Vlad Voiculescu, demis din funcția de ministru al Sănătății de premierul Florin Cîțu

Astăzi, premierul Florin Cîțu a înaintat documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a comnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea Ministerului Sănătății.

Ministerul Sănătății a anunțat, oficial, demiterea domnului Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății. De asemenea, premierul a decis demiterea din funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan.

Vlad Voiculescu și Andreea Moldovan, demiși

„Premierul Florin Cîţu: Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea Ministerului Sănătății.

Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi”, scrie Guvernul României, într-o postare.

 

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: