joi, mai 19, 2022

Zelenski a transmis un mesaj sumbru mamelor soldaților ruși. El face un apel ferm către soldații din Rusia, subliniind că „mamele soldaților ruși ar trebui să vadă asta. Să vadă ce nenorociți au crescut”.

Președintele ucrainean Volodomir Zelenski a lansat, prin intermediul unei rețele de socializare, critici dure la adresa soldaților ruși, în urma imaginilor din Bucha.

Zelenski a explodat! Moartea plutește în aer: „Mamele soldaților ruși ar trebui să vadă asta. Ce nenorociți au crescut”

„Mamele soldaților ruși ar trebui să vadă asta. Să vadă ce nenorociți au crescut. Asasini, jefuitori, măcelari”, a scris el pe Facebook.

Te-ar mai interesa: Efectele TAURINEI din băuturile energizante...

Zelenski a avut, de asemenea, cuvinte dure la adresa NATO, spunând că alianța a avut „șansa de a preveni” invazia Rusiei de acum 14 ani.

„Acum. Rusia a venit”, a spus el. Mai devreme, într-o declarație dată pentru CBS, Volodomir Zelenski s-a referit la situația din Bucha, spunând că este vorba despre „genocid”.

„Nu dorim să fim supuși politicii Federației Ruse. Acesta este motivul pentru care suntem distruși și exterminați”

„Suntem cetățeni ai Ucrainei și nu dorim să fim supuși politicii Federației Ruse. Acesta este motivul pentru care suntem distruși și exterminați, iar acest lucru se întâmplă în Europa secolului XXI”, adăuga Volodomir Zelenski.

Te-ar mai interesa: Mare atenție la acest tip de dietă. Medic: Riscul ...

Mai multe cadavre ale unor bărbați civili au fost găsite sâmbătă pe o stradă din Bucha, oraș din nord-vestul Kievului. Un jurnalist ucrainean spunea că, în retragere, rușii au omorât toți bărbații cu vârste cuprinse între 18 și 60 de ani, notează stiridiaspora.ro.

CNN menționa, citând oficiali și martori, că ar fi vorba despre cadavrele a aproape 300 de civili uciși de trupele rusești în Bucha.

Te-ar mai interesa: Cum îți poți educa metabolismul. Medic: 9 elemente...

Zelenski: Lumea a văzut deja multe crime de război

Ministerul rus al Apărării a declarat că numeroasele fotografii și videoclipuri publicate de Ucraina sunt o „provocare”, susținând că toate unitățile sale au părăsit orașul miercuri.

„Lumea a văzut deja multe crime de război. În momente diferite. Pe continente diferite. Dar este timpul să facem tot posibilul pentru ca, crimele de război, ale militarilor ruși să fie ultima manifestare a unui asemenea rău pe pământ. Toți cei vinovați de astfel de crime vor fi incluși într-o Carte specială a torționarilor, vor fi găsiți și pedepsiți.”, a mai transmis președintele.

Te-ar mai interesa: Este obligatoriu să mănânci acest aliment. Nici nu...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private