Sari la conținut

Vladimir Putin a murit? Fosta soție face acuzații incredibile

Vladimir Putin a murit? Fosta soție face acuzații incredibile

O informație veche de șapte ani revine pe prima pagina a ziarelor. Odată cu războiul din Ucraina, viața președintelui Rusiei este în atenția mass media mondială. Tocmai de aceea, informația potrivit căreia adevăratul Vladimir Putin ar fi de fapt mort, revine în forță.

Vladimir Putin a murit? Fosta soție face acuzații incredibile

Ludmila, fosta soție a lui Vladimir Putin, a acordat un interviu în presa din Vest, în care susține că liderul de la Kremlin a decedat.

Anunțul a fost făcut pe data de 15 martie 2015. Fosta parteneră a lui Putin susține că președintele de la Moscova a fost înlocuit cu o sosie, după ce a decedat.

Cel care conduce acum Rusia ar fi o sosie a acestuia, agreat de oamenii cu putere financiară din Rusia. Chiar dacă neverosimilă, dezvăluirea alimentează speculațiile din martie, când s-a discutat despre dispariția lui Putin.

Jurnalista Tania Rahmanova a fost prima care a susținut că la Moscova a avut loc o lovitură de stat și că fostul ofițer KGB ar fi fost ucis, în locul lui fiind instalată o sosie care să execute dorințele elitelor din Rusia.

Văzută de mulți drept o excentrică, ziarista și-a găsit povestea confirmată chiar de către fosta soție a lui Putin, Ludmila. Aceasta trăiește în prezent alături de fiicele sale în străinătate, sub identități false, dar a acceptat, se pare, să vorbească despre unul dintre cele mai controversate subiecte ale ultimilor ani.

Controversa a devenit rapid virală și a provocat o mulțime de glume, dar și dezbateri

Aceasta susține că fostul soț a fost trecut pe „linie moartă”, cei mai bogați oameni din Rusia luând această decizie pentru că acesta nu le-ar mai fi servit așa cum se așteptau interesele.

Este știut faptul că Putin avea mai multe sosii, iar când una dintre acestea a ajuns să interpreteze suficient de bine rolul liderului rus, i-ar fi luat locul. Ludmila a povestit în detaliu și ultima noapte petrecută de adevăratul Putin alături de fetele sale, pentru ca apoi să detalieze cum agenții ruși i-au răvășit locuința, în căutarea unor hârtii secrete, la care doar președintele ar fi avut acces.

Totul s-ar fi întâmplat pe martie 2015, atunci când ziarele speculau pe seama faptului că el ar fi grav bolnav. După o perioadă de timp, Putin a fost văzut din nou în public.

Ludmila, prima soție a lui Putin,  susține însă că acesta nu era altceva decât o sosie care interpreta aproape perfect fiecare gest al președintelui rus.

Potrivit B1 TV, Conform Ludmilei, acest individ care seamănă izbitor cu Putin – dar care ar avea o cicatrice deasupra sprâncenei, astfel că similitudinile nu sunt chiar perfecte -, ar fi devenit, la dorința elitelor rusești, unul dintre cei mai puternici oameni din lume. În fapt, doar o marionetă cu putere, comandată din umbră de miliardarii ruși.

Și Alexei Navalnîi, unul dintre opozanții lui Putin, a semnalat în mai multe rânduri că Putin nu și-ar mai face apariția la multe dintre evenimentele importante, preferând să trimită o sosie.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: