Categories: Ştiri sănătate

Vladimir Putin a suferit un atac de cord, provocând îngrijorare în rândul apropiaților Kremlinului. „Putin este foarte bolnav și este puțin probabil să trăiască până la sfârșitul toamnei”

Se presupune că Vladimir Putin a suferit un „stop cardiac” în apartamentul său privat din Moscova duminică seara.

Un canal Telegram controversat despre care se crede că este condus de un fost apropiat al Kremlinului a raportat acel incident spunând că liderul rus a fost găsit de gardieni în dormitor „întins pe podea, dându-și ochii peste cap”.

Medicii au fost chemați imediat și ulterior l-au diagnosticat pe bărbatul de 71 de ani ca suferind un „stop cardiac”.

Putin a fost apoi mutat într-o unitate medicală specială construită în apartamentul în care a fost supus terapiei intensive, susține sursa Telegram, citată de Daily Express.

Raportul neverificat vine în urma speculațiilor persistente cu privire la sănătatea lui Putin, pe fondul zvonurilor despre o afecțiune medicală ascunsă de mult timp.

Putin ar fi fost înlocuit la evenimentele oficiale de dublura sa

Canalul Generalul SVR sugerează că toate aparițiile recente ale președintelui rus, inclusiv vizitele în străinătate, au fost efectuate de o dublură a sa. Canalul de pe Telegram citat susține că medicii au trebuit să-l resusciteze pe Putin înainte de a-l duce la o unitate specială de terapie intensivă, situată în reședința sa oficială de la Kremlin.

„Medicii au efectuat resuscitarea, după ce au stabilit anterior că președintele se afla în stop cardiac”, a relatat Generalul SVR. „Ajutorul a fost oferit la timp, inima a fost pornită și Putin și-a recăpătat conștiința”.

Nu a existat un răspuns imediat din partea Kremlinului la aceste informații, dar oficialii au negat anterior cu fermitate că Putin, în vârstă de 71 de ani, suferă de probleme de sănătate.

Postarea de pe Generalul SVR – care susține, fără a fi furnizat vreodată vreo dovadă, că are o sursă din interior în anturajul său – continuă:

„Pe la ora 21:05, ora Moscovei, ofițerii de securitate ai președintelui rus Vladimir Putin care erau de serviciu la reședință au auzit zgomote de cădere venind dinspre dormitorul președintelui. Doi ofițeri de securitate au intrat imediat în dormitorul președintelui și l-au văzut pe Putin întins pe podea lângă pat și o masă cu mâncare și băutură răsturnată”.

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Starea lui Putin ar fi acum stabilă

„Probabil, când președintele a căzut, a lovit masa și vasele și le-a doborât pe podea, ceea ce a provocat zgomotul. Putin s-a arcuit convulsiv în timp ce stătea întins pe podea, dând ochii peste cap. Imediat au fost chemați medicii care erau de gardă la reședință și aflați într-una din încăperile alăturate”.

Canalul de pe Telegram afirmă că „președintele a fost mutat într-o cameră special amenajată din reședința sa, unde a fost deja instalat echipamentul medical necesar pentru resuscitare”, adăugând că starea președintelui rus este în acest moment „stabilizată” și se află „sub supraveghere medicală constantă”.

„Am vorbit deja în mod repetat despre deteriorarea sănătății lui Putin din cauza problemelor sale oncologice și a unui număr de alte boli. Acest stop cardiac a alarmat serios cercul apropiat al președintelui, în ciuda faptului că medicii curanți au avertizat deja că Putin este foarte bolnav și este puțin probabil să trăiască până la sfârșitul toamnei”.

„Recent, toate întâlnirile și evenimentele oficiale au fost conduse de dublura președintelui. După vestea incidentului de seară, mai multe persoane apropiate lui Putin s-au contactat telefonic și au convenit să organizeze consultări luni cu privire la posibile acțiuni în cazul în care președintele moare în zilele următoare”.

Pentru a adăuga mai multă greutate afirmațiilor, au fost postate filmări cu o cursă a coloanei oficiale inexplicabil de târzie, duminică seara, către Kremlin. Președintele locuiește în mod normal în afara Moscovei și nu în apartamentul său oficial din vasta clădire guvernamentală.

Recent Posts

Ce acte să depui ca să primești bani în plus la pensie, în funcție de vârsta pensionării

Ce acte să depui ca să primești bani în plus la pensie. Numeroși pensionari sunt…

7 ore ago

Tipurile de cancer care se moștenesc cel mai frecvent

Ce tipuri de cancere se moștenesc. Cancerul, una dintre cele mai temute boli ale secolului…

8 ore ago

Cel mai încărcat energetic loc din România. Cei care ajung acolo se revigorează brusc și se pot vindeca de boli

Locul din România cu cea mai puternică încărcătură energetică se numește Gura De Rai, iar…

8 ore ago

Alimente bogate în estrogen natural benefice pentru femeile la menopauză

Estrogen natural. După 45 de ani, femeile se apropie de menopauză și au nevoie de…

9 ore ago

DNA a anunțat că IPS Teodosie a fost trimis în judecată pentru corupție

IPS Teodosie, trimis în judecată pentru corupție. Arhiepiscopul Teodosie al Tomisului a fost trimis în…

9 ore ago

Medic: Lipsa acestor două vitamine poate cauza varice și vânătăi

Varice, vene sparte și vânătăi pe picioare din senin. Nu-ți amintești de vreo lovitură puternică,…

10 ore ago

Citeste si: