sâmbătă, octombrie 1, 2022

Vor fi schimbați toți directorii caselor județene de asigurări de sănătate. Președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS) a anunțat că se va organiza în cel mai scurt timp un concurs pentru directorii caselor județene. Președintele CNAS afirmă că este nevoie de un management performant la nivelul tuturor celor 43 de case de asigurări de sănătate și de aceea se va organiza acest concurs.

Te-ar mai interesa: Raed Arafat: Planul României dacă Putin aruncă nuc...

Concurs pentru ocuparea posturilor de directori ai caselor județene de asigurări de sănătate

Concursul pentru ocuparea posturilor de directori ai caselor județene de asigurări de sănătate va fi organizat după sărbătorile pascale conform decizie CNAS.

Concursul pentru ocuparea posturilor de directori ai caselor judeţene de asigurări de sănătate va fi organizat după sărbătorile pascale, în litera şi spiritul legii, pe criterii absolut obiective şi transparente, a anunţat astăzi preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Adrian Gheorghe. Proba scrisă va avea loc pe 6 mai. Şeful CNAS a subliniat importanţa unui management performant.

”Este nevoie de un management performant la nivelul tuturor celor 43 de case de asigurări de sănătate. Casa Națională de Asigurări de Sănătate nu are nici un contract cu nici un furnizor de servicii medicale. Toate contractele cu furnizori de servicii medicale, fie ei medici de familie, fie spitale, fie ambulatorii, fie orice altceva, se încheie între casele de asigurări de sănătate și furnizori, astfel încât este foarte important să se înțeleagă că la nivelul caselor de asigurări de sănătate sunt gestionate de facto resursele fondului.” a declarat Adrian Gheorghe.

Te-ar mai interesa: Îndrăgita Gina Bradea, operată de urgență. Ce a tr...

Pentru a participa la acest concurs, organizat de CNAS în temeiul Legii nr.95/2006, Titlul VIII, cu modificările și completările ulterioare, și al Ordinului președintelui Casei Naționale de Asigurări de Sănătate nr. 973/2020, candidații au depus dosarele de înscriere până la data de 20 aprilie 2021, orele 17.00.

Concursul constă într-o probă scrisă, care se va desfăşura la amfiteatrul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, urmată de un interviu, care se va desfăşura în termen de patru zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise, la sediul CNAS din Calea Călăraşilor nr. 248.

Te-ar mai interesa: Lipsa luminii naturale poate duce la dezvoltarea u...

„Pentru ca reglementările stabilite la nivel național să producă efectele scontate pe întreg teritoriul țării este nevoie de un management performant la nivelul tuturor caselor de asigurări de sănătate din subordinea CNAS. Gestionarea eficientă a fondurilor repartizate și aplicarea corectă și unitară a măsurilor reglementate la nivel național sunt principalele modalități prin care putem  asigura un acces mai bun al pacienților la serviciile de care aceștia au nevoie în sistemul asigurărilor sociale de sănătate. Sper că acest concurs va atrage candidaturi puternice la toate casele de asigurări de sănătate”, a declarat Adrian Gheorghe, președintele CNAS.

Te-ar mai interesa: Ce să nu aștepți niciodată de la alții. Dezamăgiri...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private