miercuri, noiembrie 30, 2022

Experții spun că frumusețea vine din interior. Echilibrarea hormonilor, schimbarea dietei, corectarea carențelor nutriționale și, foarte important, prin vindecarea intestinului. Aceștia sunt factorii care ne pot proteja pielea.

Vrei să ai mereu pielea tânără, sănătoasă și frumoasă? Secretul ține de NUTRIȚIE.

Există produse bune de îngrijire corporală, dar acestea nu vor reuși să rezolve problemele din interior. O piele frumoasă și sănătoasă se ține cu ajutorul alimentației. Dezechilibrul florei intestinale are potențialul de a ne provoca boli, inclusiv de piele. Somnul este cheia sănătății, iar stresul trebuie eliminat. Poți practica meditația sau diferite tehnici de respirație conștientă pentru a scăpa de stres.

Te-ar mai interesa: Cele 3 simptome de CANCER la care trebuie să fii a...

Iată recomandările specialiștilor de care trebuie să ți cont dacă vrei să ai o piele sănătoasă:

1. Mănâncă mai puțin zahăr și mâncare procesată. Mâncarea proaspătă, de calitate, din surse sigure și gătita de tine este drumul spre o piele așa cum îți dorești.

2. Elimină sensibilitățile sau intoleranțele alimentare. Află la ce ești intolerant și scoate acele produse din dieta ta.

3. Ocupă-te de dezechilibrul florei tale intestinale. Orice aspect care perturbă echilibrul microflorei intestinale are potențialul de a ne provoca boli, inclusiv de piele.

4. Adoptă o dietă bogată în grăsimi Omega 3. Poți alege un supliment de calitate sau doar să-ți îmbogățești dieta cu pește gras precum somonul, cu ulei de măsline și avocado, ulei de in, nuci sau semințe de chia.

Te-ar mai interesa: Peste 70.000 de ore de consiliere psihologică pent...

5. Corectează-ți carențele nutriționale. Află dacă îți lipsesc anumite minerale sau dacă ai acumulat multe metale grele: îți recomandăm un set de analize Zell Screening pentru a afla rapid și fără durere dacă ai deficit de minerale, cum să le suplinești și care este starea sănătății tale.

6. Practică mișcarea și exercițiile fizice care te fac să transpiri în mod regulat. Chiar dacă în această perioadă este mai greu să faci sport în aer liber, poți face mișcare acasă, cu un antrenor online sau cu un program de pe internet.

Te-ar mai interesa: Nu te teme de grăsimile alimentare: vaginul tău de...

7. Dormi bine. Aceasta este cheia sănătății tale!

8. Combate stresul cu ajutorul tehnicilor de relaxare. Poți practica meditația sau diferite tehnici de respirație conștientă pentru a scăpa de stres.

9. Ai grijă cu produsele de îngrijire a pielii care pot fi toxice. Alege produse cât mai naturale. Citește cu atenție etichetele și află mai multe despre componente, înainte de a folosi acel produs, potrivit voxbiz.ro.

Te-ar mai interesa: Poziția de somn care îți distruge sănătatea. Încea...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private